Doneer aan TPO
 

Veroordeelde terrorist die op Volkel werkte, is falen van Justitie, Defensie en AIVD

Nederland; waar moslimterroristen enkelbanden dragen

Door: Bas Paternotte, 17:36, 17 mei 2017

Hij had geen kwaad in de zin toen hij foto- en video-opnamen maakte tijdens bouwwerkzaamheden op luchtmachtbasis Volkel, zei het Openbaar Ministerie woensdag over de aanhouding van een veroordeelde ISIS-terrorist door de Koninklijke Marechaussee. Daar gaan we dan maar van uit.  Maar wat hij daar te zoeken? Naast dat Volkel een belangrijk fundament is voor het luchtwapen is het een publiek geheim dat er atoomwapens van de Amerikaanse bondgenoten liggen opgeslagen.

Directe bedreiging voor onze moedige militairen

Hoe is het mogelijk dat een veroordeelde ISIS-terrorist – nota bene tijdens zijn hoger beroep – op zo’n gevoelige locatie kan werken?  Het excuus van Defensie dat de man ‘inviel voor iemand die ziek was’ is volstrekt niet voldoende. Dat een veroordeelde terrorist in hoger beroep vrij kan rondlopen is al een schande op zich. Dat dit gebeurt op een militaire basis is naast een belediging een directe bedreiging voor onze moedige militairen die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid van Nederland en onze bondgenoten.

Nederland, land waar terroristen enkelbanden dragen

Keer op keer gingen er in de Tweede Kamer stemmen op om harder op te treden tegen Nederlandse jihadisten, al dan niet teruggekeerd uit- of onderschept op weg naar hun broeders in Syrië of Irak. Keer op keer hield het ministerie van Veiligheid en Justitie het parlement voor dat hardere maatregelen dan gebiedsverbod, meldplicht en uitreisverbod niet mogelijk waren. Administratieve detentie: ook niet niet mogelijk. Wat wel kan: enkelbanden. Over terroristen die enkelbanden dragen kan Jacques Hamel niet meer meepraten. Islamitische terroristen sneden vorig jaar de 84-jarige Franse priester de keel door in zijn eigen kerk. Een van hen droeg een enkelband.

Al jaren zijn de vrije westerse wereld en onze bondgenoten in het Midden-Oosten in een oorlog verwikkeld met de radicale islam. Dat een veroordeelde moslimterrorist in 2017 nog kan werken op een Nederlandse luchtmachtbasis is het falen van Justitie, Defensie en inlichtingendienst AIVD die deze man schijnbaar niet op de radar had.

Get your act together.


 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties