TPOok!

 
avatar
     
Column

Dreiging Noord-Korea moeten we serieus nemen

De nieuwste generatie raketten worden aangedreven door 176 trappende communistjes

In Japan schrokken ze zich afgelopen maandag een hoedje toen een raket van Noord-Koreaanse makelij over het land zoefde. Noord-Korea is dan ook al lang de onschuld voorbij. De nieuwste generatie raketten die het land heeft ontwikkeld, bevatten maar liefst 176, zwaar gespierde, fietsende Koreaantjes. Door de enorme krachten die daarbij loskomen gaan de raketten verder dan ooit. Als klap op de vuurpijl zijn deze fietsende krachtpatsers gedrild om twee seconden voor impact tegelijkertijd aan een trektouwtje te trekken. Dat dit een oorverdovende knal tot gevolg heeft, hoef ik u verder niet uit te leggen.

Naast deze nieuwe generatie raketten is de Noord-Koreaanse ook bezig met andere, allesvernietigende wapens. Zo roept men de eigen bevolking op om massaal op zoek te gaan naar een tak die scheidt in twee takken, zodat er een Y-vorm ontstaat. Op onverklaarbare wijze kan men van zo’n simpele tak en een reep rubber, een wapen maken waarmee het gehele Amerikaanse leger op de knieën kan worden gedwongen. En de strijdvlegels van het Noord-Koreaanse leger zijn dan weliswaar tweedehandsjes, maar nog steeds van uitstekende kwaliteit.

Het is dan ook een absolute noodzaak om Kim Jong-un en zijn geliefde Volk serieus te nemen. Want voor je het weet vliegen ons de blaaspijp-pijltjes om de oren.

   

Steun direct Ralph Posset

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.