Doneer aan TPO
 

Het Marokkanen-probleem ettert voort

Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig

Door: , 18:07, 09 april 2013

Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig

Het is net alsof in de Tweede Kamer de tijd tien jaar heeft stilgestaan. Alsof men de revolte van professor Fortuyn totaal gemist heeft. Want er is sindsdien niets veranderd bij de Haagse politieke elite. Dat is de conclusie van  het Marokkanendebat afgelopen donderdagnacht.

De hoop dat ook de politieke partijen van VVD tot SP de ernst van de situatie inmiddels zouden inzien, bleek ijdel. En dit ondanks de extreme oververtegenwoordiging van Marokkanen in de criminaliteit, het excessieve geweld, de recidivecijfers, het gegeven dat de tweede generatie het nog slechter doet dan de eerste – allemaal gestaafd door stapels rapporten en cijfers van het CBS, het SCP en het WODC. Men sluit liever de ogen voor de realiteit.

Er was geen oog voor de slachtoffers

De ophef en verontwaardiging van de verschillende partijen over de titel van het debat, stak dan ook schril af bij de stilte en desinteresse van diezelfde fracties als het gaat om de problematiek zelf. Ze hebben geen oog voor de slachtoffers van het Marokkaanse tuig en de door de PVV aangedragen oplossingen.

De leegte in de Kamer is groot. Zowel op links als bij de VVD en het CDA. Terwijl de PVV wijst op de relatie tussen de islam en het excessieve geweld, de homofobie, het antisemitisme, en de minachting voor vrouwen, bagatelliseren alle andere partijen het probleem.

SP wilde niet inhoudelijk reageren

De PvdA stotterde wat over stigmatiseren. D66 verkeerde in een totale staat van ontkenning. GroenLinks nam niet eens deel aan het debat. De SP keek weg. Meer dan 30 jaar geleden constateerde die partij in de brochure “Gastarbeid en Kapitaal” dat de islamitische achtergrond van onder andere Marokkanen een probleem vormt voor de integratie. Nu wilde de SP tijdens het debat zelfs geen inhoudelijke reactie meer geven op die constatering. Vandaag vergeet men alle negatieve statistieken over de probleemgroep en beweert men dat het eigenlijk gaat om een ‘mannenprobleem’. Hoe dwaas kan je zijn.

Maar ook het CDA en de VVD verzuimden hun plicht te doen door als onnozele ganzen leeghoofdig door de Kamer te hoppen. Islam een probleem? Nee natuurlijk niet, de islam is een fijn geloof en Marokkanen hadden net zo goed Boeddhisten kunnen zijn, was ongeveer de strekking van hun wanrelaas.

Ook minister Asscher voelde zich ongemakkelijk met feiten. De minister sprak  eufemistisch over problemen met “jongetjes” die over de schreef gaan en kwam niet veel verder dan de opmerking dat hij met de ouders in gesprek wil treden.

Keiharde intimidatie, bedreiging, roofovervallen met geweld

Nederland heeft onmiskenbaar een Marokkanenprobleem, maar de politieke correctheid en de ideologie van de multicul maakt ook het kabinet ziende blind en horende doof. Het gaat hier niet om het stelen van een rolletje drop door een stel schooljongens, maar om keiharde intimidatie, bedreiging, roofovervallen met geweld, straatroof en mishandeling. Toch lijkt dat voor de minister geen reden om de linkse mantra van softe maatregelen in te ruilen voor een andere aanpak.

Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig

De dwaze resocialisatieprojecten – van ‘boten bouwen in Rabbat’, ‘vechtsport voor criminelen’ tot het ‘op vakantie gaan met de politie’ – hebben gefaald.

Het moet dus anders. Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig. Het is tijd voor de aanpak van de grootste ziekte die ons land de afgelopen eeuw heeft gekend, de islam.

Immigratiestop voor mensen uit islamitische landen

Wie niet horen wil, moet maar voelen. De overheid heeft de plicht om de burgers te beschermen en de criminaliteit aan te pakken. En om ons te beschermen tegen de ideologie van haat en geweld die de islam is. Daarom pleit de PVV voor minimumstraffen, huis- en wijkuitzettingen, het maximaal korten van uitkeringen, mobiele politieposten in overlastgebieden, politie met honden, groepsaansprakelijkheid en uiteraard denaturalisatie van criminelen met een dubbele nationaliteit, het uit het land knikkeren van Marokkaans tuig en een volledige immigratiestop voor mensen uit islamitische landen.

Politieke moed

Alle voorgestelde maatregelen zijn uitvoerbaar. Nederland snakt er zelfs naar.

De Tweede Kamer maakt en wijzigt wetten. Als de Tweede Kamer het wil, kan zij een einde maken aan het Marokkanenprobleem, kan zij een einde maken aan de islamisering van Nederland. Het enige dat nodig is? Politieke moed.

Geert Wilders is fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid. Samen met PVV-Kamerlid Joram van Klaveren pleitte hij voor een debat over het ‘Marokkanenprobleem’ dat afgelopen donderdag plaatsvond.

 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace