TPOok!

 
Column

Islamitische terreur vraagt om een antwoord: geef burger recht op vuurwapenbezit

'Het wordt tijd dat we ons niet langer als makke schapen laten afslachten'

Tags: , ,

Terwijl ik mij kijkend naar het Eurovisie Songfestival zat af te vragen hoe een inzending van Islamitische Staat eruit zou hebben gezien (een zangeres in burka met een achtergrondkoor van in het zwart geklede beulen met gevangenen in oranje overalls knielend aan hun voeten?) bereikte mij via SMS het bericht dat er weer een verwarde man met een mes had toegeslagen. In Parijs, voor de afwisseling. Eén dode, twee zwaar en drie lichter gewonden. Na zijn steekarbeid was de dader op drie agenten afgerend, die hem op zijn wenken bedienden en een enkele reis paradijs bezorgden. Bon débarras. Op dat moment was nog niet bevestigd dat hij had geallahakbard, maar iets zei me zomaar dat het een moslim was geweest.

Ineens had ik er genoeg van

Hoelang laten we ons nog belazeren door onze overheden? Hoelang laten we ons nog wijsmaken dat de islamitische aanslagen die bijna wekelijks in onze steden plaatsvinden het werk zijn van ‘verwarde personen’? Hoelang tolereren we nog dat onze overheden ons leven in gevaar brengen door tikkende islamitische tijdbommen onze landen binnen te laten? Hoelang blijven we nog belasting betalen aan overheden die niet in staat zijn ons te beschermen tegen islamitische terreur en zelfs ontkennen dat die bestaat? Wanneer nemen we het heft in eigen hand om de islamitische terreur te stoppen?

Recht op vuurwapenbezit

Toen Trump zei dat het bloedbad in de Bataclan voorkomen had kunnen worden als Franse burgers vuurwapens mochten dragen, viel hem voorspelbare verontwaardiging ten deel. Maar hij had wel gelijk. De wapens die nu in omloop zijn zullen niet bij toverslag verdwijnen omdat we dat politiek correct wensen, dus de beste manier om je tegen die wapens te verdedigen is door jezelf te bewapenen. Het wordt tijd dat we ons niet langer als makke schapen laten afslachten. Daarom roep ik de burgers op van de politiek te eisen dat zij het recht krijgen vuurwapens te dragen. Een vreemd idee? In Tsjechië hebben burgers dat recht. De politiek zou een voorbeeld kunnen nemen aan de Tsjechische wapenwetgeving. De gevestigde partijen zullen het geweldsmonopolie niet uit handen willen geven, maar partijen als de PVV en Forum voor Democratie begrijpen dat ons land allang in oorlog is en dat het immoreel is onze burgers ongewapend aan een tot de tanden bewapende vijand uit te leveren.

Zij zouden er goed aan doen het recht op het dragen van vuurwapens tot een speerpunt in komende verkiezingen te maken.

Aux armes, citoyens!

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.