TPOok!

 
avatar
     
Column

Linda Duits nieuwe machinist totalitaire genderdramtrein

Genderdrammen: ISIS-retoriek van 'inclusiviteit', op weg naar het nieuwe maoïsme

 

 

“De mensen die hysterisch reageren op het voornemen ‘beste Amsterdammers’ te zeggen zijn bang dat ze iets kwijtraken. Dat is niet zo, zij mogen zich nog steeds dame of heer voelen. Er komt geen verbod op binair of cisgender zijn (cis betekent dat je genderidentiteit overeenstemt met je biologisch geslacht). Voorstanders van regenboogtaal proberen echter wel opgelegde cisnormen bloot te leggen. Vergelijkbaar: homoactivisten willen geen verbod op hetero zijn, maar vinden het wel belangrijk heteronormen op te sporen en aan te kaarten.

De afgelopen periode was een verschrikkelijke tijd om een van de mensen te zijn aan wie het beleid juist tegemoet wil komen. Het voornemen inclusieve taal te gebruiken heeft een beerput aan onverdraagzaamheid opengetrokken.

Zonder argumenten maar met apocalyptisch taalgebruik verdedigen ­tegenstanders een onrechtvaardige ­situatie.”

 

Kijk dames en heren, nieuwspraakpropaganda, geschreven door één van de grootste nieuwspraakpropagandisten van Nederland, Linda Duits. Samen met haar agressief-moralistische zielloze advocatenvriendje Sidney ‘misdadigersknuffelaar’ Smeets trekt zij ten strijde tegen alles wat nu nog werkelijkheid en realiteit is maar binnenkort, als de totalitaire onderdrukking volmaakt is, niet meer zal bestaan. Ultra-linkse propagandamedia als Parool, vrij en onverveerd op weg naar de afgrond, bieden graag ruimte aan de nieuwe wind van tiranie en onderdrukking.

Hierover slechts drie dingen:

  1. 2+2=4 en blijft 4.
  2. Genderneutraal inclusiviteitsgedram en overige dictatoriale gedachtenpolitie maken de wereld NIET beter. Al helemaal niet stiekem.
  3. VERZET U TEGEN HET DEUGEN! ZOGENAAMD ‘VERDRAAGZAMEN’ ZIJN DE ONVERDRAAGZAAMSTEN! INCLUSIVITEIT IS UITSLUITING VAN DE VRIJHEID! UW VRIJHEID!

 

Linda Duits is sociaal wetenschapper, fopwetenschapper, schrijver propagandist en gespecialiseerd geobsedeerd op het gebied van gender en seksualiteit. 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.