TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Burgemeester Halsema, de reacties – Annabel Nanninga (FVD): ‘Sekse interesseert mij niet’

'De term gedoodverfd is hier van toepassing'

Lees ook: liveblog Femke Halsema burgmeester Amsterdam (Parool).

 

Parool-versie:
“De term ‘gedoodverfd’ is hier van toepassing. De naam van Halsema ging heel lang rond. Dat we geen PvdA-burgemeester meer hebben, vind ik historischer dan dat we een vrouw hebben. Sekse interesseert mij niet. Ik vind het college niet evenwichtig. Als ik raad optel bij college en nieuwe burgemeester, vind ik het niet evenwichtig. Wij gaan constructieve oppositie voeren.”
 

ANP-versie:
“Haar sekse vind ik ontzettend oninteressant. Ik weet niet of de mensen in de stad hier blij mee zijn, we gaan het er gewoon mee doen de komende jaren. (…) Ik vind het niet evenwichtig, maar het is een keuze van de raad. Als je de raad en het college en de burgemeesterspost bij elkaar neemt, ik zeg uitdrukkelijk niet expliciet iets over de burgemeester hiermee, dan is dat uit balans naar mijn mening. We gaan constructief oppositie voeren en laten zien wat er mis kan gaan met een extreemlinks college.”

Het Parool heeft een liveblog aangezet met alle ditjes en datjes over de keuze voor Femke Halsema als burgmeester van Caracas/Pyongyang/Palermo/Bogotá aan het IJ, en baas van B & W-college Stalin I.

Inclusief De Reacties, zoals deze van Annabel Nanninga.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.