Doneer aan TPO
 

Burgemeester Halsema, de reacties – Annabel Nanninga (FVD): ‘Sekse interesseert mij niet’

'De term gedoodverfd is hier van toepassing'

Door: , 19:57, 27 juni 2018

'De term gedoodverfd is hier van toepassing'

Lees ook: liveblog Femke Halsema burgmeester Amsterdam (Parool).

 

Parool-versie:
“De term ‘gedoodverfd’ is hier van toepassing. De naam van Halsema ging heel lang rond. Dat we geen PvdA-burgemeester meer hebben, vind ik historischer dan dat we een vrouw hebben. Sekse interesseert mij niet. Ik vind het college niet evenwichtig. Als ik raad optel bij college en nieuwe burgemeester, vind ik het niet evenwichtig. Wij gaan constructieve oppositie voeren.”
 

ANP-versie:
“Haar sekse vind ik ontzettend oninteressant. Ik weet niet of de mensen in de stad hier blij mee zijn, we gaan het er gewoon mee doen de komende jaren. (…) Ik vind het niet evenwichtig, maar het is een keuze van de raad. Als je de raad en het college en de burgemeesterspost bij elkaar neemt, ik zeg uitdrukkelijk niet expliciet iets over de burgemeester hiermee, dan is dat uit balans naar mijn mening. We gaan constructief oppositie voeren en laten zien wat er mis kan gaan met een extreemlinks college.”

Het Parool heeft een liveblog aangezet met alle ditjes en datjes over de keuze voor Femke Halsema als burgmeester van Caracas/Pyongyang/Palermo/Bogotá aan het IJ, en baas van B & W-college Stalin I.

Inclusief De Reacties, zoals deze van Annabel Nanninga.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace