Doneer aan TPO
 

Bonusquote: Telegraaf nu al begonnen met Femke Halsema slopen

'De ijskoningin van weleer'

Door: , 19:51, 27 juni 2018

'De ijskoningin van weleer'

 

“‘Een reactie? Nee, niet aan De Telegraaf.’ Het was een zonnige dag in 2010 toen Femke Halsema in de glazen galerij achter de vergaderzaal van de Tweede Kamer liet blijken hoe belangrijk zij een vrije pers vond.  ‘Nee, met De Telegraaf wil ik niet praten.’

In de coulissen stoomde ze Jolande Sap klaar als opvolger. Toen die niet voor haar taak toegerust bleek, liet ze haar net zo hard weer vallen en roddelde ze dat Sap een bazige ruziezoeker was.

Ooit werkte ze voor het wetenschappelijke bureau van de PvdA…Anderzijds is ook geopperd dat ze voor GroenLinks koos omdat ze daar sneller carrière kon maken.

Zelf kon ze als door een adder gebeten reageren als iemand haar herinnerde aan de communistische wortels van de fusiepartij GroenLinks.

In haar boek Pluche…waarin de werkelijkheid vaak net iets glorieuzer voor Halsema werd vormgegeven dan anderen in Den Haag zich hem herinnerden

De ijskoningin van weleer zal zich niet alleen thuis moeten voelen bij de politiek-correcte vrienden in debatcentrum De Balie. Ook tante Truus in Amsterdam-Noord, bankier Roderik aan de Zuidas en ondernemer Fons van de viswinkel aan de Leidsestraat verdienen een burgemeester die er voor hen is.”

 

De dag waarop Telegraaf-journo Wouter de Winther jaren heeft gewacht: Femke Halsema burgemeester van Amsterdam. Het betere sloopwerk vangt ogenblikkelijk aan. Dat wordt dus SMULLEN in de Telegraaf de komende jaren!

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace