Politiek

Bonusquote – Het wil niet vlotten met Thierry Baudet en De Liefde

25-06-2018 20:32

Ruud de Wild maakt een podcast op Radio 2 genaamd 30 minuten Rauw. Dinsdag is de laatste aflevering voor de zomerstop maar De Telegraaf wist al de hand te leggen op een transcript van de uitzending waarin Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet te gast is. Wat blijkt: Baudet is bang ‘de leukste vrouw ter wereld’ mis te lopen.

 

“Vrouwen ontmoeten is moeilijker geworden want iedereen heeft al een mening over me. De leukste vrouw ter wereld loop ik misschien dus mis. Of ik dat er voor over heb? Ach, er is gewoon geen alternatief. Als wij nu niets doen, dan is dit land er over 25 jaar gewoon niet meer en geven we het weg aan managers, eurocraten en immigranten. Een duivelse drie-eenheid als we de middenstand niet handhaven.

Wat ik ontzettend beangstigend vind en moeilijk aan bekend zijn, is dat je altijd in elk onbewaakt ogenblik te kakken kan worden gezet. Als ik ergens zit te eten en ik doe een persoonlijke ontboezeming aan iemand, terwijl een ober die mij niet goed gezind is dat hoort, dan kan hij dat op Twitter zetten en is dat nieuws. Dat is toch wel een beetje de cultuur die we hebben gekregen in dit land en dat is naar, helemaal niet leuk. Ik voel me dan ook veel vrijer als ik in het buitenland ben en gewoon mijn gympies aan kan doen. Ik ben nu een heel stuk van mijn privéleven kwijt, en ik doe het graag want ik vind dat er iets moet gebeuren, maar ik ga nog maar weinig de kroeg in. Je leven wordt kleiner.”

 

Arme jongen!

Lees ook

Telegraaf – ‘De leukste vrouw ter wereld loop ik mis’

Thierry Baudet – ‘Geen diersoort zo wreed als de jonge vrouw’

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens