Doneer aan TPO
 

Turkse soort van dictator Erdogan ziet een ‘democratische revolutie’

Verkiezingen Turkije: gewapende mannen bedreigen kiezers, waarnemers worden tegengehouden

Door: , 13:37, 24 juni 2018

Verkiezingen Turkije: gewapende mannen bedreigen kiezers, waarnemers worden tegengehouden

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan verwacht een hoge opkomst bij de presidents- en parlementsverkiezingen in zijn land zondag. “De deelname ziet er goed uit”, verklaarde hij vlak nadat hij zelf zijn stem had uitgebracht in Istanbul.

Hij onderstreepte het belang van de stembusgang. “Op dit moment gaat Turkije met deze verkiezingen regelrecht door een democratische revolutie”, aldus het staatshoofd.

Ondertussen meldde de grootste oppositiepartij CHP onregelmatigheden bij stemlokalen in het zuidoosten van het land. In het district Suruc in de provincie Sanliurfa zouden gewapende mannen rondlopen en kiezers bedreigen. Verder zouden waarnemers worden tegengehouden.

Anp

Tags: ,
 
ingezonden mededeling

Schietkanon voor 14,95 euri

Inclusief twee massieve hondveilige tennisballen, maar we adviseren om echte tennisballen te gebruiken, die gaan nog verder. Tot as. do te koop op dealert.nl

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties