TPOok!

 
avatar
   
Buitenlandpolitiek

Restaurantbaas in Lexington, VA trapt Sarah Sanders toko uit, want ‘verboden voor Trump-medewerkers’

Tolerantie, verschilligheid en bruggen bouwen in de praktijk

Tags: ,

Foto: Sarah Sanders.

Een restauranthouder in Virginia heeft woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis uit zijn zaak gezet omdat ze voor president Donald Trump werkt. Sanders liet zaterdag via Twitter weten dat ze “beleefd” gehoor gaf aan het verzoek om te vertrekken uit de Red Hen in de stad Lexington.

“Ik probeer mensen altijd met respect te behandelen, ook degenen met wie ik het niet eens ben”, twitterde Sanders. “Ik zal dat blijven doen.”

Afgelopen week ontstaken activisten in Washington in woede toen ze Kirstjen Nielsen, die als minister medeverantwoordelijk is voor het harde anti-immigratiebeleid, uitgerekend in een Mexicaans restaurant zagen eten. De betogers drongen boos het populaire restaurant MXDC Cocina Mexicana, vlakbij het Witte Huis, binnen. “Schande” en “stop het scheiden van gezinsleden”, riepen ze de bewindsvrouw toe. Nielsen is minister van Binnenlandse Veiligheid. Na tien minuten te zijn uitgejouwd, verliet Nielsen het restaurant.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.