Doneer aan TPO
 

Restaurantbaas in Lexington, VA trapt Sarah Sanders toko uit, want ‘verboden voor Trump-medewerkers’

Tolerantie, verschilligheid en bruggen bouwen in de praktijk

Door: , 18:59, 23 juni 2018

Tolerantie, verschilligheid en bruggen bouwen in de praktijk

Foto: Sarah Sanders.

Een restauranthouder in Virginia heeft woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis uit zijn zaak gezet omdat ze voor president Donald Trump werkt. Sanders liet zaterdag via Twitter weten dat ze “beleefd” gehoor gaf aan het verzoek om te vertrekken uit de Red Hen in de stad Lexington.

“Ik probeer mensen altijd met respect te behandelen, ook degenen met wie ik het niet eens ben”, twitterde Sanders. “Ik zal dat blijven doen.”

Afgelopen week ontstaken activisten in Washington in woede toen ze Kirstjen Nielsen, die als minister medeverantwoordelijk is voor het harde anti-immigratiebeleid, uitgerekend in een Mexicaans restaurant zagen eten. De betogers drongen boos het populaire restaurant MXDC Cocina Mexicana, vlakbij het Witte Huis, binnen. “Schande” en “stop het scheiden van gezinsleden”, riepen ze de bewindsvrouw toe. Nielsen is minister van Binnenlandse Veiligheid. Na tien minuten te zijn uitgejouwd, verliet Nielsen het restaurant.

Anp

Tags: ,
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace