Doneer aan TPO
 

Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

Regering Obama vervolgde tussen 2010 en 2016 bijna 500.000 illegalen, waarbij families werden gescheiden

Door: , 14:16, 20 juni 2018

Regering Obama vervolgde tussen 2010 en 2016 bijna 500.000 illegalen, waarbij families werden gescheiden

Update: lees dit verslag uit 2014, van het betrouwbare VOX.com, waaruit duidelijk wordt hoe harteloos Obama met Mexicaanse kinderen omging.

Hartverscheurende beelden van kinderen die van hun ouders worden gescheiden. Kinderen in kooien, hun ouders opgesloten als beesten. Huilende BN’ers die boos Twitteren en oproepen kaartjes te sturen naar Mark Rutte. Gruwelijke taferelen kortom. En dat is allemaal de schuld van die gemene Satan POTUS Trump!

Aldus de meerderheid van de main stream media. (Dezelfde main stream media die u destijds vertelden dat ‘Irakezen in bezet Koeweit baby’s uit couveuses trekken en op de grond gooien’ en natuurlijk dat ‘Irak honderd procent zeker weten massavernietigingswapens bezit’, maar dit terzijde, fake nieuws bestaat immers alleen online en is de schuld van de Russen.)

Ohnee, wacht…

Donald Trump is een Republikein en Republikeinen zijn onmenselijk, weten ze vooral in Nederland zeker. Een échte vredespresident als Democraat Barack Obama die voor vrede met schurkenstaat Noord-Korea zorgde, die zou zoiets nooit doen, die heeft gedurende zijn acht regeerjaren alle vluchtelingen liefdevol opgevangen. Niks geen kooien en kampen natuurlijk, Obama was een goed mens, met een groot hart, een soort Jesse Klaver, pure liefde en compassie!

Of wacht:

 

“De regering Obama vervolgde tussen 2010 en 2016 bijna 500.000 illegale vluchtelingen. Hierbij werden familie’s gescheiden, en kinderen gescheiden van hun ouders.”

En ook:

 

“Obama was bezorgd over het aantal alleenstaande minderjarigen dat illegaal de grens overstak en probeerde, net als Trump nu, een afschrikwekkend beleid te voeren.”

De gruwelijke beelden van Obama’s detentiecentra

Maarja, dat was Obama, die was Hope and Change en andere weke NPO-kretologie, dus keken de main stream media net zo hard de andere kant op als dat ze nu nog steeds doen als er weer eens een paar duizend blanke minderjarige meisjes worden misbruikt door bendes islamitische Pakistaanse mannen.

Maar, gelukkig hebben we de foto’s van het Obama-beleid (uit 2014) nog. En hee, verrek, deze foto’s lijken precies op de foto’s die nu rondgaan: vluchtelingen in kooien, illegalen behandeld als zware criminelen, jonge kinderen opgesloten in kampen.

Toegegeven: die kinderen op de foto’s zijn tenminste niet gescheiden van hun ouders. Samen met pappa en mamma in een provisorisch vluchtelingenkamp vol illegalen waar ook gevaarlijke criminelen tussen zitten worden opgevangen is natuurlijk véél beter dan worden opgevangen in een gastgezin…

 

Klik hier om de gruwelijke foto’s van Obama’s vluchtelingenhorrorbeleid te bekijken.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace