Politiek

Rector zeer linkse middelbare school Groenlo woest op Thierry Baudet wegens publiceren beelden

16-06-2018 19:59

De rector van scholengemeenschap Marianum in Groenlo is woest op Thierry Baudet en het FvD vanwege deze beelden. Volgens de rector was het niet de bedoeling dat de beelden zouden worden gepubliceerd. De rector (in deze beelden is dat die zure mevrouw in bloemtjesbroedie Baudet probeert te bevelen bepaalde dingen helemaal niet te zeggen op het podium) beschuldigt Baudet er nu van ‘misbruik te hebben gemaakt’ van ‘het podium dat werd geboden door haar school’, zo meldt Omroep Gelderland.

Volgens de rector in bloemetjesbroek ‘was het niet de bedoeling dat er zou worden gefilmd’ maar mocht er uiteindelijk toch worden gefilmd nadat het FvD had beloofd de beelden ‘alleen intern te gebruiken’.

De school heeft nu aan het FvD gevraagd de beelden alsnog offline te halen (LOL) en denkt na over ‘verdere stappen’ als dat niet gebeurt.

Het moge duidelijk zijn dat deze rector nog gewoon in 1968 leeft van het internet bitter weinig begrijpt: de kans dat deze beelden ooit nog van het internet afgaan is nul komma nul en dankzij de ophef die nu door deze linkse scholengemeenschap in Groenlo zélf wordt gecreëerd heeft over een paar dagen vrijwel iedereen die beelden bekeken, inclusief uitzendingen in landelijke televisieprogramma’s.

Overigens heeft Omroep Gelderland ook gewoon de beelden online gezet waarvoor LOL en respect want nieuwswaardige danwel historische beelden die niet verloren mogen gaan.

Lees ook: Dit is wat ‘FvD-demoniseerdocent’ Ivar Gierveld uit Groenlo in februari op Facebook schreef