TPOok!

 
Haagse grabbelton

Goh van de dag – Kijk eens tegen welke motie de jongens van DENK hebben gestemd

Je verwacht het niet

De Tweede Kamer stemde donderdag over wat moties naar aanleiding van een debat over Turkije onlangs. Die van SP, PvdA, GroenLinks en Partij voor de Dieren ging over de parlements- en presidentsverkiezingen in dat land later deze maand. Verschillende zittende parlementsleden en een uitdager van president Erdogan zitten echter vast in het gevang. Voornoemde partijen willen dat het kabinet Turkije hier op aanspreekt en aandringt op directe vrijlating. Sympathiek voorstel vindt de rest van de Nationale Vergaderzaal dus de motie werd Kamerbreed aangenomen.

Oh wacht…

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.