Opinie

Machtsmisbruikende crackhoerenloper (PvdA) Rob Oudkerk wil burgemeester van Amsterdam worden

06-06-2018 13:18

Rob Oudkerk was ooit PvdA-wethouder in Amsterdam. Hij was als wethouder onder andere verantwoordelijk voor het beleid dat moest zorgen voor de opvang en verbetering van sociale omstandigheden van verslaafde prostituees aan de Theemsweg. Om het sociaal-democratische ‘verheffen’ in de praktijk te brengen ging Rob Oudkerk ‘s avonds na het werken aan een menswaardig beleid voor de verslaafde prostituees naar de Theemsweg om daar een crackhoertje hard te neuken.

Dichter bij het volk is geen één PvdA-politicus ooit nog gekomen. Beter is de participatiewet niet in de praktijk te brengen.

En terwijl Rob Oudkerk in zijn gezinsauto een crackhoertje met opvang dankzij PvdA-beleid neukte waren zijn vrouw en kinderen thuis braaf op hem aan het wachten omdat ze dachten dat pappa als wethouder gewoon veel moest overwerken.

Neuken van hulpbehoevenden aan onderkant van maatschappij

Als dank voor het neuken van hulpbehoevende en aan de onderkant van de maatschappij verkerende crackhoertjes, archetypische sociaal zwakkeren die makkelijk zijn te manipuleren en uit te buiten maar waavoor een sociaal-democratische samenleving juist zorg zou moeten dragen, crackhoertjes waarvoor hij als wethouder persoonlijk verantwoordelijk was, mocht Rob Oudkerk als goed voorbeeld voor kinderen later in het onder andere onderwijs werken (betaald van belastinggeld) en werd hij presentator bij NPO-radiopragamma’s (betaald van belastinggeld). Iets waar alle PvdA’ers zich tot op de dag van vandaag helemaal kapot voor zouden moeten schamen.

PvdA-partijkartel

Zo werkt het PvdA-partijkartel. Als dit in Italië gebeurt heet het gewoon mafia. Als dit in Zuid-Amerikaanse landen gebeurt noemen we het bananenrepubliek. Maar in Amsterdam is het kennelijk geen enkel probleem. Schaamteloos!

Overigens kwam Rob Oudkerk (die van oorsprong huisarts is) al eerder in het nieuws omdat hij had toegegeven coke te snuiven. Een goed voorbeeld voor scholieren en burgers is, vanzelfsprekend, ook een goed voorbeeld voor zijn patiënten, nietwaar?

Nu weet u weer waarom: Nooit. Meer. PvdA.