Opinie

TPO Quiz: hoe moet Pyongyang aan het IJ misdaad gaan bestrijden?

02-06-2018 11:46

Foto: de aankomend burgemeester van Amsterdam.

 

U wist het al jaren maar nu kan zelfs het Parool er niet meer onder uit: Amsterdam is officieel Caracas aan het IJ, een lieve stad waar misdadigers van over de hele wereld feestend naartoe trekken omdat het dé nieuwe misdaadvrijstaat is waar échte misdaad tenminste nog gewoon loont. De pakkans is nihil, de straffen zijn laag, de journalistiek weigert feiten te publiceren, echte misdaad wordt verzacht en weggemasseerd terwijl normale dingen worden gecriminaliseerd en dankzij een Nieuwspraak omtaalbeleid wordt er steeds minder over misdaad gesproken. Bovendien is de burger al jaren lang ontmoedigd om aangifte te doen.

Gelukkig heeft Amsterdam sinds kort een communistisch-links college, met D66 voor spek en bonen als blinde darm er aan vast geknoopt, en mag de PvdA als architect van Caracas aan het IJ doodelijk weer meeregeren. Dus die misdaadbestrijding in ‘wereldstad’ Amsterdam (bomvol lieve mensen!) zit Colombiaans snor.

Aan u de vraag: wat moet Stalin I in Amsterdam de komende jaren doen om die misdaad nog een béétje binnen de perken te houden? (zeg: maximaal 23 liquidaties per jaar, waarvan de helft op klaarlichte dag met één vergismoord per kwartaal)

Rrrrrrrroept u maar! (Zolang het nog mag.)

 

[polldaddy poll=10020983]