TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Vragen aan PvdA stellen over opvang asielzoekers 020 = ‘Groepen tegenover elkaar plaatsen’

'Amsterdam wordt uitgeprocedeerde asielzoekersmagneet'

 

“PvdA’er Marjolein Moorman vertelde dat ze per taxi naar Nieuw-West kwam. Ze werd in de taxi aangesproken door de chauffeur over de ontoegankelijke woningmarkt en de lange wachtlijsten. Op de vraag hoe ze aan hem gaat uitleggen dat krakende uitgeprocedeerde asielzoekers nu met miljoenen gemeenschapsgeld opvang krijgen, antwoordde ze dat dat ’groepen tegenover elkaar plaatsen’ is. Ze vond dat beide groepen ‘hulp nodig hebben’.”

 

De PvdA is niet dood, de PvdA is springlevend. In Amsterdam tenminste, alwaar de dichtgetikte oudlinkse policor wind van 1973 dankzij het nieuwe communistisch-stalinistische collegeakkoord weer stevig waait. En dan weet je: kritische vragen stellen = polarisatie. Dingen uitleggen? Aan het gepeupel? Bek houden en demoniseren dat volk! Volk = racisme!

Nee, echt iets leren van fouten uit het verleden zit er duidelijk niet in bij de hoofdstedelijke PvdA-regenten.

Nog veel meer sappigs en hilarisch, inclusief de snoeiharde maar zeer ware en terechte reacties van Annabel Nanninga (FvD) op het collegeakkoord in kwaliteitscourant De Telegraaf onder de veelzeggende kop: Amsterdam wordt uitgeprocedeerde asielzoekersmagneet.

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.