Doneer aan TPO
 

Video – Paul Witteman droogt millenniale traantjes van randstedelijke nitwits met First World Problems

Triggerwarning!

Door: , 17:41, 20 mei 2018

Triggerwarning!

Lachen met om millennials, het kán gewoon bij Buitenhof (NPO). Witteman (oei!) droogt millenniale traantjes van randstedelijke nitwits met First World Problems. Want wat blijkt: den Jeugd van Teegenwoordig neukt en zuipt niet meer en scholieren van Windesheim melden massa-burnouts. Dit is bittere ernst mensen.

Dit omdat Generatie Sneeuwvlok te weinig aandacht krijgt in het regeerakkoord (proest) en daar is het millennialmeiske van dienst ‘best wel een beetje teleurgesteld’ (gniffel) over. Maar het wordt erger: de twintigers van nu willen allemaal gewoon een vaste baan, en er zijn niet voor iedereen zomaar vaste ‘van 9 tot 5 onder het systeemplafond tot je met pre-pensioen mag’- contracten beschikbaar. Toch wel een toppiejoppie ambitie hoor, een vast contract voor je dertigste.

Verder moet de rechtstaat ook afgeschaft worden want zomaar mensen kapotmaken met #metoo gedram is een millenniaal RECHT en het is natuurlijk beslist niet de bedoeling dat iemand onschuldig is tot het tegendeel wordt bewezen. Als een sneeuwvlokje zich gekwetst voelt dan dient de kwetser gewoon standrechtelijk te worden geschandpaald, weetjewel. Want via social media kun je dus invloed uitoefenen “op een manier waar wetgeving veel lastiger is”. Zeg het ze, knul! Die lastige wetgeving ook.

Enfin. In Aleppo wordt na het zien van deze gruwelijke beelden een benefiet georganiseerd voor deze vergeten, verloren en verdrukte generatie. Triggerwarning!

 
 
   

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 

Inloggen

 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace