Opinie

Dat is snel: parfumerie Douglas reeds door de knietjes, bukt diep voor drammende ophef-SJW’s

17-05-2018 23:19

Nou, dat waren toch een paar hele mooie uren van ruggengraat, knieën en cojones bij parfumerie Douglas. Maar zoals voorspeld zakt ook dit merk als een kaartenhuis in elkaar na wat laffe ophef op social media: Douglas past kledingbeleid aan na ophef, zo kopt gezinsbode en ramadanquizverspreider AD, dus dat moet waar zijn.

Raar weer, je gaat je toch bijna afvragen waar die Europese wetten eigenlijk nog voor zijn als kennelijk de algemene dramopinie van zombie-Nederland per definitie leidend is. Waarom nog naar het Europees hof als je ook het twittermoralistisch front kunt laten bepalen hoe je kledingbeleid moet zijn? Wat nou rechtstaat, the mob rules!

Voordeel is nu wel dat Douglas straks geen personeelsproblemen heeft in de randstad en gewoon zonder hypocrisie weer kan gaan adverteren ‘rond Suikerfeest specifiek voor moslims’ (lol).

Het is in elk geval maar dat u het weet: ook bij halal parfumerie Douglas krijgt u de religie voortaan opgedrongen.

Klagende slachtoffertweet

Het wachten is nu op voldoende islamitische ophefmoralisten en hun lange, lange, lange, lange, lange rij nuttige linkse idioten op social media om ook de laatste restjes van dat ‘neutrale en seculiere’ Nederland kapot te islamiseren. Zal nauwelijks moeite kosten: bedrijven, media, adverteerders, culturele instellingen, merken, politici en brave bange goedburgers bukken inmiddels moeiteloos voor elke klagende slachtoffertweet. Netjes geïndoctrineerd en gelijkgeschakeld door jaren van linkse ideologische policor onderdrukking dat ze zijn. Wat dat betreft kun je een hoop zeggen over het Nederlandse onderwijs maar als het gaat om de geesten rijp maken voor islamisering werpt het mooie rijpe vruchten af. De NPO en MSM doen de rest.

De onderwerping van Nederland is nog altijd op schema. De rode loper ligt al lang uitgerold, het paard van Troje reeds jubelend binnengehaald. Aan nuttige idioten heeft Nederland dan ook nooit een gebrek gehad. Een onderwerping op schema krijgen ging hier trouwens altijd al uitstekend, zo leert de geschiedenis.

Bukt u even? Fijn zo, braaf zo. U kunt weer veilig regenboogjes twitteren.

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens