Opinie

Ramadanjournalistiekwatch: de eerste bloemlezing

15-05-2018 16:59

Het is weer Ramadan, dus dat betekent behalve te weinig politie op straat omdat die naar de Iftar moeten (‘prioriteiten’) een volledig gelijkgeschakelde inclusief-moralistische policor MSM die alles op alles zet om de multiculturele islamitische samenleving middels mierzoete feelgoodpropaganda door de burger zijn strot te duwen.

Omdat de Ramadan dit jaar tegelijk valt met de eindexamens hebben de inclusieve MSM dit thema gulzig en gretig aangegrepen om middels superlieve humaninterest verhaaltjes over vastende eindexamenkandidaten het mooie en krachtige spirituele verhaal van de vastende islamitische medemens die zo dapper voortstudeert op een lege maag op de ideologische propagandakaart te zetten.

Hieronder een verzameling linkjes, slechts een korte bloemlezing uit uitsluitend Nederlandse en Vlaamse MSM van gisteren en vandaag, inclusief doodenge pro-islam-propaganda voor kleine kinderen.

Uw eigen ramadanjournalistieknieuwstips, inclusief zelfverheerlijkende Instagram-foto’s van politiebaasjes bij een Iftar, zien wij graag tegemoet.

We the people hebben verder geen vragen meer over de islamisering van West-Europa en de slippendragende rol die de kritische ‘kwaliteitsjournalistiek’ daarin speelt.

 

Links:

Islamiseren = indoctrineren, daar kun je niet jong genoeg mee beginnen, daarom deze leuke pro-islamitische ramadanquiz voor de allerkleinsten.

Maarliefst 184 moskeestewards zijn noodzakelijk om de rust tijdens ramadan te kunnen bewaren.

Ramadan tijdens de eindexamens.

Ramadan = maand van bezinning (dus dat is groot nieuws).

Moslims beginnen aan Ramadan, dus dat is serieus nieuws.

Ook in Utrecht is het nieuws dat moslims aan hun vastenmaand beginnen.

In Vlaanderen leggen ze nog maar eens uit wat dat precies is, Ramadan, je weet tenslotte maar nooit hoe imbeciel lezers in werkelijkheid zijn.

Gelukkig heeft Nederland een Staatsomroep, anders zou de belastingbetaler niets hoeven betalen voor ramadanjournalistiek en dat moeten we niet willen met z’n allen.

De kwaliteitscourant Volkskrant heeft een superinteressante insteek die echt helemaal niemand anders heeft: eindexamens tijdens de Ramadan.

De Staatsomroep NOS heeft een superinteressante insteek die echt helemaal niemand anders heeft: eindexamens tijdens de Ramadan.

Omroep Zeeland heeft een superinteressante insteek die echt helemaal niemand anders heeft: eindexamens tijdens de Ramadan.

Een socialistische Vlaamse courant met een oplage van nog 50.000 exemplaren, die hebben vast een superinteressante insteek die echt helemaal niemand anders heeft, zoals eindexamens tijdens de Ramadan.

Zucht.

 

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens