Politiek

Dé verrassing van 2018: Paul Rosenmöller (GroenLinks) blijkt graaiende zakkenvuller

11-05-2018 12:57

 

“Zijn eigen partij (GroenLinks) schreeuwt voor de schermen om de noodzaak van nog strengere salarisregels voor bestuurders en was haantje de voorste om salarisverhogingen, zoals die bij ING, te veroordelen. Rosenmöller, die nog steeds veel invloed heeft in de partij, slaat achter de schermen echter een heel andere toon aan. De GroenLinks-tsaar bepleitte in Den Haag onder meer dat de voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een hoger salaris zou moeten krijgen dan nu is toegestaan.

Betrokkenen melden dat Rosenmöller bij het kabinet en de coalitie pleitte voor een uitzondering zodat AFM-voorzitter Merel van Vroonhoven een topsalaris kan behouden.

Rosenmöller heeft zelf meerdere, goedbetaalde bestuursbanen.

Als vakbondsman en leider van GroenLinks ging hij juist tekeer tegen hoge salarissen.

Rosenmöller praat nog altijd mee in de top van de partij en mag Klaver zelfs aankondigen bij partijbijeenkomsten.”

 

Goh. Jeetje. Wie had dat nou verwacht. Een hypocriete en zakkenvullende GroenLinkser. Raar hoor. Straks gaat nog blijken dat Femke Halsema haar blanke kinderen van de zwarte school heeft gehaald!(!!1!!1)

Via de Telegraaf (enige echte kwaliteitscourant van Nederland) en meer bij Geenstijl, één van de weinige kwaliteitsjournalistieke websites van Nederland.