Opinie

Linkse #metoo-bestrijder VS blijkt zelf hypocriete vrouwenmisbruiker op BNNVARA/VICE-niveau

09-05-2018 14:36

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

 

“Hij sloeg zijn amoureuze partners in het gezicht en tegen hun oren, schold ze uit voor ‘vuile hoer’, vond ze te dik en zei ze te zullen vermoorden als ze hem zouden verlaten, aldus de vrouwen.

Schneiderman, de hoogste justitiebaas in New York, kwam publiekelijk altijd voor vrouwen op. Hij spande in februari een rechtszaak aan tegen filmproducent Harvey Weinstein. ‘Nog nooit hebben we zoiets verachtelijks gezien als wat we hier hebben gezien’, zei Schneiderman over hem.

Schneiderman kreeg vorige week nog een prijs voor zijn #MeToo-inspanningen. ‘Als een vrouw geen controle heeft over haar lichaam, is ze niet gelijkwaardig’, zei hij toen.”

 

Muhahahahahaha! Bwaaaaaaaaahahahahahaha! Eén van de grootste strijders tegen #metoo, vrouwenonderdrukking, uiteraard Trump (want schuld van alles) en meer van dat soort democratische stokpaardjes voor hypocriete liberals/VICE-lezers/BNNVARA-leden/democrats blijkt zelf een smerige vrouwenhatende en seksueelmisbruikende klootzak (Blendle-link) die, al dan niet in witte Sloggi, vrouwen het liefst vernederde. (En ze te dik vond, LOL.)

En wéér een linkse moralistische hypocriet ontmaskerd als linkse moralistische hypocriet. Na Francisco van Jole (BNNVARA, waar niemand bij BNNVARA afstand van heeft genomen want Patrick Lodiers, Willemijn Veenhoven en Peter Kee hebben nog liever maagdenbloed aan hun handen dan dat ze voor één keer in hun leven doen wat ze altijd zo drammend van anderen verlangen, namelijk morele verantwoordelijkheid nemen), VICE (waar de hoofdredacteur al coke snuivend zijn hoofd in het kruis van stagiaires duwt voordat hij een stuk plaatst met 100 tips hoe je het beste cokesnuivende seksisten kunt vermijden), kunstacademies en toneelscholen (onder de dekking van Hoge Cultuur mag je nou eenmaal doen wat je wilt), de Nobelprijs voor Literatuur-commissie (in het Pantheon louter bacchanalen), Hollywood (dat andere Pantheon) en de overige oh zo moralistische elitaire hoeken en gaten waar gutmenschen graag bij elkaar komen om elkaar te feliciteren met hun superieure D66-moraal om daarna het volk onder te kotsen is nu dus ook hét hoekje van democratisch, progressief, liberal, anti-Trump, feministisch, pussy hat womans march, USA uitgemest.

Just another linkse narcist

Eric Schneiderman, afgeschminkt als gore hypocriet. Just another linkse narcist onder de camouflage van ‘fatsoen en respect’ vandaan getrokken en op het dorpsplein naakt tentoongesteld als gewoon mens, net als de rest van het volk. Ziet u die onderbuik, volk? Yep, is exact dezelfde onderbuik als die van u. Misschien is deze nog wel groter dan die van u, deze kon in het geheim onbeperkt groeien.

Enfin, wie volgt? De NRC/Volkskrant-redactie? Het Mediapark? De rest van de Grachtengordel? Oud-NOS Journaal-hoofdredacteuren? GroenLinks-politici?

Drain the swamp

Het kan allemaal niet missen: nergens is het botvieren van de lage lusten zo extreem als hoog in de ivoren torens der blanke zelfingenomen elite, daar waar ze denken dat toch niemand ze ziet en ze gecamoufleerd als goed volk ongegeneerd hun gang gaan.

Drain the swamp!