Politiek

Een boodschap van Dr. Sid Lukkassen voor de TPO-lezer

01-05-2018 20:57

STEUNT DR. SID LUKKASSEN EN DONEER

Dr. Sid Lukkassen is al jaren a friend of the show. Komt uit een nest van no-nonsense middenklassers en hardwerkende arbeiders. Schrijft om te verbinden. En nu gaat hij een kerk bouwen. Nee, geen echte kerk natuurlijk. Wel een rebelse ‘kerk’ voor het vrije denken. Of zoals hij het zelf omschrijft:

 

“De vrijheid om een open debat te voeren op basis van realisme is steeds kleiner. We hebben te maken met filterbubbels, algoritmes, framing en de deugdynamiek. Ondertussen weerspiegelt de systeemtaal steeds minder de betrekkelijk rauwe werkelijkheid, want in de lege systeemtaal is iedere poging tot debat een spelzet geworden. Speltheorie, ‘nudging’ en ‘social proof’ nemen de plaats in van analyse en intellectuele inhoud. Ik heb genoeg van deze technocratische onzin. Hierom ben ik op zoek naar uw verhalen, om te bezielen en te begeesteren. Uw verhalen zijn authentiek en geven weer hoe de samenleving werkelijk is.”

 

Dr. Sid Lukkassen wil daarom ú spreken. En daarna schrijft hij er een boek over. En Dr. Sid Lukkassen een beetje kennende zal hij ook op TPO verslag doen van zijn bevindingen.

STEUNT DAAROM DR. SID LUKKASSEN EN DONEER

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens