Politiek

Stalkingzaak – VVD-coryfee Gordon sloeg en bedreigde vermeende ex-vriend met mes

09-04-2018 15:30

Gordon en zijn vermeende ex Kevin B. zijn er ook na een laatste dringende oproep van de rechter niet samen uitgekomen. Op 23 april doet de rechtbank daarom uitspraak in het kort geding dat door Kevin werd aangespannen.

De voorzieningenrechter in Lelystad wees beide heren erop dat intieme correspondentie van beiden op straat kan komen te liggen als gevolg van een vonnis. Hoewel Gordon in tranen was toen hij dat hoorde en Kevins grootste wens is met rust gelaten te worden, komt het toch tot een uitspraak.

Kevin eist een contactverbod, dat met een dwangsom kracht bij moet worden gezet. Dat gaat volgens Gordon en zijn advocaat te ver. De entertainer wil op zijn beurt een rectificatie, zodat hij ,,gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er dat ik geen leugenaar ben”. Dat vinden Kevin en zijn advocaat dan weer een brug te ver.

Er wordt in de zaak veel naar elkaar gewezen. Gordon presenteerde Kevin in februari op social media als zijn nieuwe vriend. Volgens de arts in opleiding is er echter nooit sprake geweest van een relatie. Gordon heeft Kevin geslagen (,,in mijn emotie”) en zou hem ook hebben bedreigd met een mes. ,,Ja, ik heb hem een klap gegeven”, gaf Gordon toe voor de rechtbank. ,,Maar wat gebeurt er als je erachter komt dat je maandenlang stelselmatig bent bedrogen?”

Lees ook

Nepnieuwswatch: VVD-prominent Gordon stapt niet over naar FvD, blijft gewoon VVD-prominent

ANP

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens