TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Slachtoffer misbruikzaak Rotherham: ‘Mijn daders werden geïnspireerd door islamitisch extremisme’

'Maar moslimhaat is niet de oplossing, het maakt zaken juist erger'

Tags:

 

“Ik ben een overlevende van het grootschalige seksueel misbruik in Rotherham. Ik noem mijzelf ‘overlevende’ omdat ik nog altijd in leven ben.

De daders maakten me duidelijk dat omdat ik een niet-moslim was, en ook geen maagd, die zich ook niet ‘bescheiden’ kleedt, ik het verdiende om te worden ‘gestraft’. Ze zeiden dat ik had te ‘gehoorzamen’ of moest worden geslagen.

Net als terroristen geloven ze er heilig in dat hun misdaden worden goedgekeurd door hun geloof.

Groeiende anti-moslimhaat zorgt er voor dat dit soort seksueel misbruikers alleen maar gaan geloven in hun overtuigingen. Het duwt jonge moslims richting fundamentalisme, misbruikbendes en terreur.

Religieuze indoctrinatie is een belangrijk onderdeel van het proces om jonge mannen te betrekken bij de pedofielenbendes. Relgieuze opvattingen over reinheid, maagdelijkheid, bescheidenheid en gehoorzaamheid worden tot in het extreme opgevat totdat seksueel misbruik de norm wordt.

De hoofddader van mijn zaak citeerde Koranversen als hij me sloeg.

Ik heb gruwelijke, door religie goedgekeurd seksueel geweld en marteling doorstaan, waardoor ik nu absoluut geloof dat we er rekening mee moeten houden dat religieus extremisme iets zeer schadelijks kan zijn, en we mensen er voor kunnen beschermen.

Pedobendes die seksueel geweld plegen worden mede mogelijk gemaakt door religieus extremisme.”

 

Een slachtoffer, één van de 1400 in de Britse Rotherham-misbruikzaak waar Pakistaanse bendes van moslimmannen hoofdzakelijk de dader waren, spreekt zich uit in The Independent.

Ze waarschuwt voor ‘religieus extremisme’, de radicale islam, waardoor de opvatting dat ‘westerse meisjes’ slecht zijn en dat je ze dus moet kunnen groepsverkrachten als normaal wordt beschouwd door jonge moslims.

Ze waarschuwt dat deze bendes niet handelen vanuit lust of geldelijk gewin maar het martelen en verkrachten gebruiken als een terroristisch wapen: het is dus een vorm van islamitische terreur.

Ze waarschuwt ook voor de groei van moslimhaat dankzij dit soort zaken. Hoe meer haat tegen moslims, hoe makkelijker het wordt om jonge moslimmannen te rekruteren voor deze ‘heilige’ vorm van terreur en hoe meer jonge moslimannen vatbaar worden voor extremisme.

Zo. U mag nu weer verder met Nederlandse main stream media lezen waarin u dit soort dingen, wel zo lekker veilig, niet leest. Nooit leest. In Nederlandse media is er nog altijd weinig aan de hand. En zijn de daders altijd gewoon ‘mannen’, zonder etnische afkomst en zonder religie. Daarom gebeuren dit soort dingen nooit in Nederland: wat niet wordt verteld bestaat immers niet.

Misschien is er nog wel een leuk programma met BN’ers die op reis gaan te zien bij de NPO. Een leuk ‘objectief’ gesprek tussen Eva Jinek en Hillary Clinton over hun katten wellicht? Of anders heeft het NOS Antiracisme Journaal wel een mevrouw met hoofddoek die, elk jaar weer, komt vertellen dat ze slachtoffer is geworden van islamofobie.

Snel, laten we een glazen huis bouwen!

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.