TPOok!

 
Foto

Gezellige, verbindende verkiezingsposters van islamitische partij NIDA opgehangen in Rotterdam

'Als jullie niet stemmen zal Baudet Rotterdam dominant blank maken'

Tags: ,

Het was even een paar keer lezen, maar het bedankje van de islamitische partij NIDA om niet te stemmen slaat dus op mensen die überhaupt niet stemmen: moslims, en mensen die wél stemmen, stemmen op Joost Eerdmans en Forum voor Democratie, blijkbaar.

Het ‘racisme van lage verwachtingen’ past islamitische partij Nida ook graag toe op hun eigen electoraat. Maar nu moeten jullie wel stemmen hoor, beste broeders, want het is NIDA of ‘extreem-rechts’, dat is jullie keuze, dat is jullie Nederland. Zoals we wel gewend zijn uit islamitische landen wordt er met wat zachte dwang (totdat je verkeerd stemt) duidelijk gemaakt waar je loyaliteit moet liggen als moslim. NIDA roept moslims op Nederland volledig de rug toe te keren.

De ruimte voor agressie is ontstaan en zal blijven

Maar afgezien van deze duiding, dit is dus de stand van het land. Ruimte voor deze agressie is er dus ontstaan. En de Holland haters hebben er zin in: ‘winnen van (extreem) rechts!’

Maar het is niet alleen deze partij. De PvdA doopt de pen in onderstaande foto ook nog even in slachtoffer-retoriek, in termen van groot onrecht. Ook via ‘verbindend’ links wordt duidelijk gemaakt dat de islamisering nog niet hard genoeg gaat. Prettige wedstrijd.

   

Steun direct Sietske Bergsma

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.