Opinie

Bonusquote: ‘Moslims baseren zich op Koran, Koran is voor alle moslims hetzelfde en onveranderlijk’

10-03-2018 12:39

 

“Veruit de meeste moslims menen dat de Koran het letterlijke, onfeilbare woord van Allah is.

Uit enquêtes blijkt dat in landen als Egypte en Pakistan een meerderheid vindt dat een afvallige als ik zou moeten worden gedood.

Als je ze vraagt of Mohammed een kinderverkrachter was, omdat hij trouwde met een meisje van 9 jaar, dan nemen ze hem in verdediging. Maar ze willen niet dat hún dochter zou trouwen als ze 9 is.

Ze baseren zich allemaal op de Koran en die Koran is voor alle moslims hetzelfde en niet veranderlijk.

Terroristen rechtvaardigen hun daden door een beroep te doen op Allah en de Koran. Voordat ze gaan moorden schreeuwen ze nog even Allahoe akbar, ‘Allah is groot’. Dan lijkt me het verband vrij duidelijk.’

Juist nu mensen worden vermoord omdat ze cartoons maken, moeten we pal staan voor de vrije meningsuiting.

Op het moment dat je besluit iets niet te zeggen of te doen, omdat het moslims weleens boos zou kunnen maken, hebben de terroristen gewonnen

Volstrekt legitieme kritiek op de islam wordt in de kiem gesmoord door het op één hoop te gooien met onverdraagzaamheid. Dit maakt het werk voor mensen als ik extra moeilijk. Het is niet voor niets dat het woord ‘islamofobie’ is gepopulariseerd door radicale groepen als het Moslimbroederschap en Hamas. Voor hen is de term heel nuttig. Er zijn namelijk ontzettend veel moslims die een zekere pijn voelen over de verwijten en beschuldigingen die ze van anderen krijgen. Door dit islamofobie te noemen, exploiteren zij dit sentiment, en maken ze critici van de religie monddood.

Ik vind het juist een vorm van onverdraagzaamheid om kritiek op de islam af te doen als islamofobie.”

 

Misschien is het bijgeloof, maar het lijkt er op dat in de MSM een kentering gaande is. Wat eerst niet of nauwelijks werd gepubliceerd wegens ‘islamofobie’ en ‘koren op de molen van extreem-rechts’, is nu ineens in veelvoud terug te vinden in de inclusieve ‘verbindende’ media. Hoogtepunt was natuurlijk Zineb el Rhazoui, die in Nederland uitgebreid sprak in De Balie (ook al weigerde Nederland haar te beveiligen omdat we in Nederland nog altijd liever een stapel lijken onder ogen krijgen dan de waarheid, namelijk dat de religie van ‘vrede en tolerantie’ voor velen juist het tegenovergestelde is).

En nu weer Ali Rizvi, een afvallige van het islamitische geloof (dan weet u het wel wat ‘vrede en tolerantie’ betreft), die een heel boek heeft geschreven over zijn bekering tot de enige échte werkelijkheid van het atheïsme met als veelzeggende ondertitel Een weg van geloof naar rede.

Marco Visscher (meldt u aan voor zijn nieuwsbrief!) interviewde Rizvi voor de doorgaans hinderlijk-inclusieve incestjournalistieke Volkskrant. (Blendle-link.) Must read!

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens