Doneer aan TPO
 

Bonusquote – Max Pam maakt korte metten met D66

Analyse: 'Hoe gaat het met de partij van Alexander Betuttelmans?'

Door: Bas Paternotte, 14:46, 07 maart 2018

Volkskrant-columnist Max Pam stemde de laatste keer op D66. Hij vroeg zich af of hij dat opnieuw zal doen. Dat werd een column. Of eigenlijk De Analyse Die Alle Andere Analyses Over D66 Overbodig Maakt: “Hoe gaat het met de partij van Alexander Betuttelmans?”

Eén quote maar u moet eigenlijk het hele artikel lezen:

 

“Dat D66 in haar bestrijding van racisme en fascisme – dood aan het faksisme, kameraad! – nog het meest op de oude CPN is gaan lijken, zie je heel goed in de Amsterdamse gemeenteraad. Daar is D66 druk doende met het wezenloos uitschelden en uitsluiten, geheel vergetend dat op nummer 8 van haar eigen lijst iemand staat (Yassmine el Ksaihi) met een hoofddoek, die nog niet zo heel lang geleden homoseksualiteit als een zonde beschouwde, al krabbelde ze daar later over terug.”

 

BAM! Leest Max Pam.


 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties