Doneer aan TPO
 

Chris was erbij: Geert Wilders demonstreert in Rotterdam

De NVU komt ook langs want asielzoekers krijgen een huis en dat mag niet

Door: Chris Aalberts, 13:29, 20 januari 2018

Vandaag is een unieke mogelijkheid de PVV-aanhang in levende lijve te aanschouwen. Geert Wilders heeft opgeroepen tot een demonstratie bij het Centraal Station van Rotterdam, want Genoeg is Genoeg. Nederlanders worden volgens Geert gediscrimineerd want voor buitenlandse bedrijven wordt de dividendbelasting afgeschaft maar voor Nederlanders gaat de BTW omhoog. En asielzoekers krijgen allerlei dingen die Nederlanders gewoon moeten betalen.

Met het kennelijke doel de weggestuurde rechts-extreme PVV-lijsttrekker in Rotterdam zo snel mogelijk te vergeten, heeft ook de NVU laten weten vandaag bij Geert aan te sluiten. Chris Aalberts is erbij en doet verslag via Twitter.


Tweets: @ChrisIsErbij


 

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties