TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Parool publiceert haatstuk van probleemloze vrije vrouw tegen campagne die niet dóor haar of vòor haar is

Wat er dan gebeurt op Twitter zal niemand verbazen, en terecht

1: Het weerzinwekkende opiniestukje in het extreemlinkse hoofddoekjeskrantje Parool, geschreven door een oudlinkse mevrouw (PvdA/GroenLinks) die voor de islamitische hoofddoekjesuniversiteit VU werkt als sociaal-‘wetenschapper’. Dat is deze mevrouw. En dit is wat ze onderzoekt (aan de VU, dus dan weet je het wel). Nee, zelf draagt ze natuurlijk geen hoofddoekje, of heeft ze problemen met partnerkeuze, of moet ze een dubbelleven leiden, of moet ze oppassen voor eerwraak, of wordt ze uitgestoten door haar familie, of heeft ze ook maar één probleem dat lijkt op de problemen die talloze allochtone vrouwen wél hebben. Precies zoals het hoort bij bevoogdend, verstikkend, paternalistisch, policor links, precies zoals dat al sinds 1968 gaat bij betuttelend elite-moralistisch links.

2: De gouden reacties van onder andere Anita Nanhoe, ook onderzoekster, maar dan wél realistisch met wél kennis van zaken. Lees ook dit artikel van Nadia Ezezroili in de Volkskrant.

(3: Bonusquizvraag: de hoofddoekjesliefhebbende hoofddoekloze VU-onderzoekster klaagt dat die uitstekende postercampagne van Femmes for Freedom ‘maarliefst’ 25.000 euro kost. Wat zou het jaarsalaris zijn van alleen al deze VU-onderzoekster en hoeveel van dit soort sociaal-‘wetenschappelijke’ VU en UvA-‘onderzoeksters’/linkse activisten zouden er alleen al in Amsterdam zijn?)

 


 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.