TPOok!

 
Politiek

Feministische Stellingdame wil niet in debat met Annabel Nanninga (FvD)

Meer vrouwen in de politiek graag maar nu even niet

Leeuwarden gaat woensdag 22 november al naar de stembus vanwege een gemeentelijke herindeling. Die avond organiseert debatplatform Iepen Up een bijeenkomst over vrouwen in de politiek onder het motto: ‘Beter stem je op een vrouw’. Onder andere te gast: Annabel Nanninga, ooit TPO, nu lijsttrekker van Forum voor Democratie in Amsterdam. Ook te gast: Justine van Beek, een zelfverklaard ‘twitterfeminist’ werkzaam voor het platform Stellingdames dat ‘door een kritische feministische bril een blik op de wereld werpt’. Als is het daar een beetje stil de laatste tijd.

Dat hadden we wel willen zien: Nanninga die het Amsterdamse glazen politieke plafond aan het verbrijzelen is en een juichende Van Beek samen op het podium in een Fries café: Sisters united! Maar niets van dat. Want welke mededeling verscheen vrijdag op de Facebook-account van de organisatie?

Nanninga denkt er het hare van:

Feminisme in 2017: een pakketje schroot, met een dun laagje chroom.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.