TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Scholieren Haagse Hogeschool intimideren columnist studentenblad weg want ‘islamofoob en seksistisch’

Columnist, tevens docent, geeft vrijheid van meningsuiting bij wijze van euthanasie nekschot

We denken niet dat verder commentaar op dit uiterst verontrustende bericht over het slopen van de vrijheid van meningsuiting bij, notabene, een hbo-onderwijsinstelling in Den Haag noodzakelijk is. Het enige wat u hoeft te weten is dat hedendaagse columnisten kennelijk ofwel te laf zijn om te schrijven wat ze willen ofwel dat studenten scholieren van vandaag de dag teveel macht en te weinig incasseringsvermogen hebben.

Wat wel heel nuttig kan zijn, is de gewraakte column hieronder integraal afdrukken zodat iedereen in Nederland, voor altijd, weet hoe ziek en door en door verrot de hedendaagse drammende slachtoffer SJW-samenleving is, en welke waarheden ook in het vrije Nederland langzaamaan maar vakkundig de nek worden omgedraaid. En aangezien die column ook in het Engels beschikbaar is kan de hele wereld het, voor eeuwig, te weten komen.

Bent u docent aan de Haagse Hogeschool? Zeg uw baan op! Uw omgeving is niet meer veilig. Uw omgeving is niet langer een omgeving waar gedachten vrij kunnen worden aangescherpt of waar ideeën vrijelijk kunnen worden aangescherpt. Uw werkplek is niet een plek voor het doceren van wetenschap maar voor het inperken van vrijheden. Uw omgeving is er een van dictatuur, eenzijdigheid en onderdrukking.

Bent u student scholier bij de Haagse Hogeschool? Houden zo! U krijgt exact wat u verdient. U krijgt het onderwijsniveau wat u verdient, de docenten die u verdient, de vrijheid die u verdient. En de dictatoriale safe space met behoud van stilteruimte die u zo vurig wenst. Inshallah!

Lees overigens ook de afscheidscolumn hier (*), een zeer herkenbare en realistische column over drammende respecteisers (*) geschreven door dezelfde columnist/docent, en natuurlijk het complete oeuvre (doe het snel nu het nog online staat!) van dissident Herre Faber. Bonuslol: een column waarin de genderneutrale plee wordt ondergezeken(*).

Succes met het licht doven straks!

 

https://nieuws.hhs.nl/blog-en-opinie/seksuele-intimidatie/

 

https://nieuws.hhs.nl/highlighted/sexual-intimidation/

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.