Tien maanden Trump: met feminisme en sociale huurwoningen bouw je geen wereldmacht op

31-10-2017 11:13

Er is alweer bijna een jaar verstreken sinds de overwinning van Donald Trump op de zeer corrupte Hillary Clinton voor de belangrijkste bestuursfunctie op deze aardbol. In de gehele wereldgeschiedenis zijn nog nooit zoveel tere deugzieltjes tegelijk getriggerd.

Al is hij pas afgelopen januari officieel beëdigd, Trump stond er al om bekend binnen het budget te blijven en voor op schema te lopen bij zijn bouwprojecten, en hetzelfde geldt nu voor zijn presidentschap. Ondanks dat Halloween een perfect moment is om terug te denken aan zijn overwinning op de nare heks, is terugblikken zonde van onze energie. We hebben nog zeven jaar te gaan met de gouden kikker Trump en dus kijken we naar de huidige stand van zaken en wat ons nog meer te wachten staat. Ook zodat we hier in progressief gidsland Nederland niet vergeten hoe het is om wél te winnen.

De Muur

Als eerste: die Muur komt er eindelijk aan. Eerst zijn vier prototype modellen uitgerold aan de grens in Texas. Het best geteste model moet de basis voor de rest van de muur worden. Dit is een van de punten waarop Trump de meeste kritiek vanuit zijn achterban krijgt. Constructieve kritiek, niet het schizofrene geschreeuw dat dagelijks bij nepnieuwszenders als CNN voor ‘kwaliteitsjournalistiek’ door moet gaan. Trump werkt het beste met een stevige por in zijn rug.

De muur op de grens met Mexico (een failed state waar de overheid totaal geen greep heeft op de noordelijke gebieden) is noodzakelijk om illegalen en drugshandel op lange termijn buiten de deur te houden. De propaganda van het linksvolk, dat de God-Emperor als een gemene racist afschildert, heeft in ieder geval de juiste indruk gemaakt op de illegale migranten. Die hebben even geen zin meer om de oversteek via Mexico te wagen; dit jaar is het aantal illegale binnenkomsten in de VS naar schatting met zo’n 75 procent verminderd. En aangezien een aanzienlijk deel van de Mexicaanse economie bestaat uit centen die vanuit Amerika worden overgemaakt, betaalt Mexico indirect dus toch lekker mee aan de muur.

‘Met feminisme en sociale huurwoningen bouw je geen wereldmacht op’

Misdaad

Goed nieuws, want de salarissen in sectoren zoals de bouw zijn met 30 procent (!) omhoog gegaan op plaatsen waar voorheen veel illegale arbeid voorkwam. Het zoveelste bewijs dat de aanwezigheid van illegalen wel degelijk de lonen omlaag trekt. En als de migranten thuis blijven kan er sneller een einde komen aan de zieke mensenhandel die in Mexico een groot deel van de ondergrondse economie vormt. Dan kunnen die kansenparels hun eigen land wat mooier maken.

Hetzelfde geldt voor de problemen rondom de drugskartels en de vele Latijns-Amerikaanse bendes die Amerikaanse steden onveilig maken, zoals MS-13 en 18th Street. Veel van hun leden worden geronseld onder minderjarige illegaaltjes die zonder ouders het land binnen glippen. Naar schatting zitten er meer dan honderdduizend illegale bendeleden alleen al in Texas. Deze bendes zijn in principe de tentakels van criminele organisaties uit Midden- en Zuid-Amerika. Toen Trump sprak over de vele criminelen en verkrachters onder de illegale migranten, benoemde hij een simpel feit.

20 miljoen illegalen

Er zijn nog iets van 20 miljoen illegalen in de VS, en die moeten op den duur allemaal weg. Trump snapt de noodzaak hiervan  goed, omdat de illegalen een overwicht bieden tegen de Republikeinen in de verkiezingen. En dus zien we een enorme tegenstand in de grote steden waar de Democraten hun grootste aanhang hebben.

De zogenaamde sanctuary cities zijn openlijk landverraad aan het plegen met hun beleid richting de illegalen. Californië is nu zelfs een sanctuary state te noemen sinds de gouverneur een wet ondertekende die het werk van federale agenten zoals die van U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) bemoeilijkt. Illegalen worden door deugmensen eufemistisch undocumented migrants genoemd, maar zijn verre van papierloos. Zij kunnen in deze gebieden een social security nummer krijgen (het moet immers pretcenten regenen voor de Democratische stemmen) en zelfs rijbewijzen en andere vormen van identificatie. Dit bemoeilijkt het werk van ICE aanzienlijk. Sommige universiteiten reiken zelfs studiebeurzen uit aan illegale studenten.

Deportatie

Ook steekt de snelle deportatie van illegalen een spaak in het wiel van het for profit gevangenissysteem waar het progressieve volk normaal gesproken zo over te spreken is. Geen illegalen betekent minder uitbuiting van mensen door het gevangenissysteem. Maar dus ook minder Democratische stemmen.

Er worden veel illegalen opgepakt door ICE, dat op volle toeren werkt nu Trump hen de handboeien heeft afgedaan. Er zijn al veel illegalen opgepakt en vastgezet, maar qua deportaties loopt ICE wat achter omdat de Democratische lobby- en advocatenmachine op volle toeren werkt om Trump tegen te werken. Momenteel is ICE aan het uitbreiden om de nieuwe taken aan te kunnen.

Schulden en drugsverslavingen

Het deporteren van alle illegalen was een belangrijke pijler van de Trump-campagne. Het Amerikaanse volk is namelijk schijtziek van de economische situatie in het land. Het uithollen van de Amerikaanse productiesector heeft de middenklasse vernederd, diep in de schulden gedwongen en aan opiatenverslavingen geholpen, en ondertussen probeert het deugvolk hen wijs te maken dat die 20 miljoen illegalen écht alleen maar werk doen dat niemand anders wil en dat alleen ‘racisten’ het daar niet mee eens zijn.

Tegelijkertijd vormt het beleid van Trump een belangrijk voorbeeld voor Europa, waar deportatie van illegale aankomers (oftewel: iedereen die over zee komt aandobberen) nauwelijks besproken wordt en al helemaal niet wordt uitgevoerd, zelfs niet vanuit de miljoenen-kostende ‘deportatiecentra’.

Economisch-populistisch programma

De illegalenkwestie gaat volgens de Trump-strategie hand in hand met de wederopbouw van de Amerikaanse middenklasse via de industriële sector. Veel ‘economische experts’ hebben dikke tranen gehuild bij het schrappen van de TPP en het herbespreken van NAFTA. Vrijhandelsverdragen worden al decennialang aangesleept door de globale elite, ‘experts’ en internationale organisaties, zogenaamd omdat die ons allemaal welvaart zouden brengen. Nu blijkt dat dit helemaal niet het geval is. Het huidige globale economische systeem is de laatste decennia zwaar in het voordeel van het verre Oosten gekanteld, waar we dankzij de gigantische productiesector juist de opkomst zien van een middenklasse. Het is noodzaak voor Amerika om opnieuw een sterke productiesector op te bouwen, zoals dat een halve eeuw geleden al het geval was.

‘Het Amerikaanse volk heeft na acht jaar Obama weinig brood en is de spelen zat’

Het uitvoeren van een succesvol economisch-populistisch programma wordt waarschijnlijk de grootste uitdaging voor de regering-Trump. De tegenstand is zwaar, niet alleen van de Democraten maar ook vanuit het Republikeinse kamp, door de RINO’s (Republican in Name Only) of cuckservatives als John McCain, Paul Ryan en Mitch McConnell. Jarenlang maakten zij veel furore over het beleid van Obama, maar als het tijd wordt om er verandering in aan te brengen blijken zij gewoon deel uit te maken van dezelfde corrupte uniparty als hun blauwe collega’s. De tussentijdse verkiezingen volgend jaar moeten daar verandering in brengen. In elke staat komen nu de MAGA-kandidaten op als uitdagers van de zittende RINO’s, die nog steeds niet door hebben dat het volk precies op Trump heeft gestemd om het Republikeinse establishment omver te schoppen.

American dream

Met de economische groei gaat het al lekker, ondanks de grote natuurrampen dit jaar. Het vertrouwen in de aandelenmarkt is hoog, het vertrouwen in de consumptiemarkt is hoog. De American Dream, om zeep geholpen door de criminelen in Washington DC, wordt hopelijk weer nieuw leven ingeblazen, dit keer door de Amerikanen zelf. Al zul je dat in de mainstream media nooit horen. Niet daar, en niet hier. Trump moet en zal negatief worden belicht. Geen wonder dat steeds minder mensen de MSM geloven.

Trump wordt ervan beschuldigd verdeeldheid te zaaien in de Amerikaanse maatschappij. Dat klopt inderdaad; Amerika was verdeeld in twee soorten mensen, en de komst van deze president dwingt iedereen een kant te kiezen. Aan de ene kant zijn er de mensen die geloven in de Amerikaanse Grondwet en kernwaarden, zoals volledige vrijheid van meningsuiting, het recht jezelf te verdedigen met allerlei schietgerei en de verantwoordelijkheid over je eigen leven en levensonderhoud. Waarin de grondrechten van de mens van God komen, niet van de Staat en dus ook niet mogen worden afgenomen door de Staat.

Feminisme en sociale huurwoningen

Aan de andere kant is er het linksvolk dat iedereen van een uitkering afhankelijk wil maken, dat gelooft in een Heilige Staat als God waarin gemaskerde boefjes met geweld sprekers van universiteiten weren, dat mensen indeelt op basis van hun huidskleur (‘privilege’ en ‘onderdrukking’) en dat iedereen dwingt te geloven in duidelijk paradoxale flauwekul als ‘jongetjes kunnen ook prinsesjes zijn’ of ‘islam is een vredelievend geloof’. Zoiets als West-Europa dus.

Nog belangrijker dan beleid, is het aantal mensen dat Trump dagelijks triggerd met zijn tweets, en waar geen enkele safe space tegen bestand is. Zonder zijn verkiezing zouden de dagelijkse leugens en hypocrisie van de media niet tentoongesteld worden. Het zou een wereld zonder openbare weerstand tegen de dominante deugcultuur zijn. De strijd voor de economische wederopbouw van de VS is evenzeer cultureel als economisch. Met feminisme en sociale huurwoningen bouw je geen wereldmacht op. En de steeds groter wordende protestbeweging, een combinatie van een federale regering omringd door vijandige politici en trouwe achterban onder het volk, heeft al veel voor elkaar gekregen dit jaar.

Californisch pedoparadijs

Illegalen die trots met de Mexicaanse vlag zwaaien en opscheppen over het feit dat ze niet op een normale manier willen immigreren, zoals andere mensen dat ook doen, worden nu opgepakt en mogen spoedig opdonderen. ‘Anti-fascistische’ helden die gemaskerd mensen met fietssloten op hun kop beuken? Ontmaskerd door internet-trollen en minstens 20 jaar de bak in. Verwende balletjesgooiers die vlag en volkslied ten schande maken omdat ze zich zo ‘onderdrukt’ voelen in een land dat hen multimiljonairs heeft gemaakt? Dan maar geen sport kijken. (De NFL was ooit een trots symbool voor het land zelf, en nu roept de naam vooral woede op bij de voorheen trouwe fans in het hart van Amerika.) Het immer richting de gewone man moralisme prekende Hollywood blijkt geregeerd door viespeuken en verkrachters? De onthulling van een weerzinwekkende pedofielenring in Hollywood en DC staat reeds om de hoek.

De bezoekersaantallen in de bioscoop gingen sowieso al een tijdlang omlaag – omdat er in dat Californische pedoparadijs geen originele kwaliteitsproducties worden gemaakt – en de meeste films zijn niet meer dan ‘policorprut’ met veel te veel computereffecten. Wie wil er nou nog naar zo’n uitgekauwde superheldenfilm als Thor kijken als je dagelijkse in het Witte Huis een blonde god kan zien vechten tegen een leger oerlelijke demonen in maatpak? Het Amerikaanse volk heeft na acht jaar Obama weinig brood en is de spelen zat. En dat betekent dat de oude elite maar beter de benen kan nemen voordat de maat echt vol is.

Good guys, bad guys

Trump die in het zadel zou zijn geholpen door de Russische geheime dienst? Nu blijkt het de Democratische Partij te zijn die allerlei corrupte deals met de Russen heeft gesloten zoals de Uranium One-deal. De perikelen rondom Fusion GPS en het tegen Trump gerichte nepdossier bekend als ‘Pissgate’ en de Pakistaanse Awan broeders, die toegang kregen tot overheidscomputers met gevoelige informatie, zijn waarschijnlijk alleen het topje van de ijsberg. Daar zullen we het later nog over hebben. Bijna dagelijks is er nieuws te vinden over nieuwe schandalen in en rondom de Democratische Partij, maar de mainstream media praat er nauwelijks over.

Vergis u niet, er is hier duidelijk sprake van good guys en bad guys zoals Amerikanen dat graag in hun films zien. En zoals alle culturele trends komen overwaaien naar Europa, biedt dat ook hoop voor ons.