TPOok!

 
Politiek

Formatiedebat – Geert Wilders en Emile Roemer hakken in op Mark Rutte

'U bent een politieke oplichter' - 'Eén groot kulverhaal'

Mark Rutte krijgt het donderdagochtend voor de kiezen van Geert Wilders en Emile Roemer tijdens het debat over de formatie en de plannen van de nieuwe coalitie van VVD met CDA, D66 en ChristenUnie. Volgens SP-leider Emile Roemer wordt ‘de gewone normale Nederlander door dit kabinet gepakt’. Hij noemt de plannen ‘één groot kulverhaal’. “Dit kabinet is er voor de aandeelhouders en het grootkapitaal.”

Ook PVV-leider Geert Wilders legt Rutte het vuur aan de schenen. “U bent een politieke oplichter”, zei Wilders. Hij wees op de komende BTW-verhoging. “Mensen voelen zich opnieuw door u belazerd. Aan de ene kant belastingverlaging, aan de andere kant belastingverhoging. Een miljard extra naar ontwikkelingshulp. Ziet u niet dat u de mensen hebt belazerd?”

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.