TPOok!

 
Politiek

Chris was erbij – Een discussie over de toekomst van de PvdA

Met Astrid Oosenbrug, Gerard Oosterwijk en Nelleke Vedelaar in Arnhem

Steun de verslaggeving van Chris Aalberts via crowdfundingplatform Voor de Kunst, voor meer verslaggeving over de Haagse en lokale politiek in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Doneer hier.

 

Hoe moet het verder met de PvdA? Deze vraag staat vanavond wederom centraal bij een bijeenkomst in Arnhem, waar leden in gesprek gaan over werk, inkomen, milieu, zorg, wonen en de multiculturele samenleving. Tevens luisteren ze naar de plannen van de kandidaten die partijvoorzitter Hans Spekman willen opvolgen: de Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar en het duo Gerard Oosterwijk en Astrid Oosenbrug, respectievelijk beleidsmedewerker en oud-Kamerlid. Chris Aalberts houdt een oogje in het zeil of het allemaal nog goed komt met de sociaaldemocraten. Hij is live te volgen via Twitter.


Tweets: @ChrisIsErbij

   

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.