TPOok!

 
avatar
   
Buitenlandpolitiek

Donald Trump verwerpt kritiek in boek Hillary Clinton

'Oneerlijke Hillary Clinton geeft iedereen (en alles) behalve zichzelf de schuld'

Donald Trump heeft weer uitgehaald naar zijn voormalige politieke rivaal Hillary Clinton. “Oneerlijke Hillary Clinton geeft iedereen (en alles) behalve zichzelf de schuld voor haar verkiezingsnederlaag”, sneerde de Amerikaanse president op Twitter. “Ze verloor de debatten en verloor haar richting.”

Voormalig Democratisch presidentskandidaat Clinton schreef het boek What Happened over haar nederlaag bij de verkiezingen van vorig jaar. Hoewel de oud-minister en voormalig first lady aanvankelijk werd gezien als gedoodverfde winnaar, mocht de Republikein Trump uiteindelijk zijn intrek nemen in het Witte Huis.

Clinton stelde eerder verantwoordelijkheid te nemen voor de verkiezingsuitslag. Toch klaagde ze ook over de bijdrage die de Russen, vrouwenhaat, negatieve berichtgeving en FBI-directeur James Comey zouden hebben geleverd aan haar nederlaag.

Trump lijkt niet onder de indruk zijn van de kritiek van Clinton. “Ze gaf veel geld uit, maar had uiteindelijk niet de juiste vaardigheden”, concludeert hij.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.