TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Thierry Baudet hoopt dat daders bekladdingen snel gepakt worden

'Het haalt een heleboel overhoop'

Thierry Baudet hoopt dat de mensen die de voordeur van zijn huis hebben besmeurd snel worden gearresteerd. Verder wil de voorman van Forum voor Democratie niet veel over de zaak kwijt, omdat de politie ermee bezig is. Ook wilde hij niets kwijt over de camera die aan de overkant van de straat is opgesteld. Dinsdag was te zien dat er bij de woning van Baudet een paal met een camera werd opgezet.

Baudets voordeur werd in een week tijd tweemaal beklad. De eerste keer werd er met verf een anarchistisch teken en een vrouwensymbool op de voordeur gekalkt. Die actie werd opgeëist door de groepering Radicaal Anarchistisch Feministisch Front. Afgelopen maandag was het weer raak en werd er een onbekende substantie op Baudets voordeur aangetroffen. Wie daar achter zat is nog onduidelijk.

De acties zijn Baudet niet in de koude kleren gaan zitten. “Het haalt een heleboel overhoop. Maar ik kan er verder op dit moment niets over zeggen.”

Lees ook

Fractievoorzitters spreken afschuw uit over tweede bekladding huis Thierry Baudet

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.