TPOok!

 
avatar
   
Politiek

We gaan weer crowdfunden voor Chris Aalberts

Voor 3500 euro leest u komende 7 maanden álles over de gemeenteraadsverkiezingen

Zoals u weet zijn woensdag 21 maart de gemeenteraadsverkiezingen. De komende zeven maanden zal TPO’s Chris Aalberts de aanloop van deze verkiezingen volgen. Net zoals met de Tweede Kamerverkiezingen trekt hij weer het land in, zal met kandidaten spreken, politieke bijeenkomsten bezoeken en op TPO reportages en achtergronden plaatsen. Enfin, hij legt het uit in deze video op Voor De Kunst, hét crowdfundplatform van Nederland.

Overigens is Aalberts al begonnen met schrijven. Lees de serie Chris Aalberts in Den Helder. Een onderzoek naar de gemeentepolitiek van de marinestad en wat de rest van Nederland daarvan kan leren.

Maar de kwaliteitsjournalistiek van Chris Aalberts (ook bekend van @chrisaalberts & @chrisiserbij) is niet gratis. Om dat te kunnen financieren hebben we uw geld nodig. Het totaal benodigde bedrag is 3500 euro. En daar krijgt u maarliefst 7 maanden eerlijke, kritische, realistische, beslist niet politiek-correcte verslaggeving voor terug.

Doneer daarom vandaag nog.

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.