TPOok!

 
Buitenlandpolitiek

Chris Aalberts is erbij – Blijft Angela Merkel Bondskanselier?

Experts over de Duitse verkiezingen en de gevolgen ervan voor de EU

Steun de verslaggeving van Chris Aalberts via crowdfundingplatform Voor de Kunst, voor meer verslaggeving over de Haagse en lokale politiek in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Doneer hier.

 

Zondag 24 september zijn de Duitse verkiezingen. Net als bij de Engelse en Franse verkiezingen kijkt de hele EU gespannen mee: wat zijn de gevolgen van de uitslag voor de EU? Zal Angela Merkel Bondskanselier blijven of zorgt Martin Schulz alsnog voor verrassingen? Hoe groot wordt Alternative für Deutschland en welke rol speelt de vluchtelingencrisis? Wordt Merkel afgestraft voor het opnemen van honderdduizenden vluchtelingen? In het Haagse Humanity House vertellen Hanco Jürgens (Duitsland Instituut) en Adriaan Schout (Clingendael) wat we kunnen verwachten. Chris Aalberts is erbij. Lees zijn tweets op Twitter of hieronder.


Tweets: @ChrisIsErbij

   

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.