TPOok!

 
Buitenlandpolitiek

Donald Trump: Vuur en woede-opmerkingen naar Noord-Korea wellicht niet stevig genoeg

Maar: Amerikaanse president staat open voor onderhandelingen

De Amerikaanse president Donald Trump denkt dat hij wellicht niet stevig genoeg is geweest in zijn uitspraken over het nucleaire programma van Noord-Korea.  Eerder deze week waarschuwde Trump de dictatuur in felle bewoordingen te stoppen met het bedreigen van zijn land. De president zei dat het regime in Pyongyang kan rekenen op ‘vuur en woede zoals de wereld nog nooit heeft mogen aanschouwen’ als het niet inbindt.

Volgens persbureau Reuters zei Trump donderdag dat hij wellicht niet duidelijk genoeg is geweest. “Trump says maybe statements on North Korea haven’t been tough enough.” Hij zei dat Noord-Korea ‘erg, erg nerveus moet worden’ als het land besluit de Verenigde Staten aan te vallen.

Voorts zei Trump meer inspanningen van China te verwachten en en sprak hij de verwachting uit dat het land ook actie zal ondernemen. Tevens zei Trump open te staan voor onderhandelingen met Noord-Korea.

Lees ook

Donald Trump doet een Kim Jong-un’etje

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.