TPOok!

 
avatar
   
Opinie

PvdA wil eten van donuts verbieden, want donuts zijn ongezond

Stel je voor: burgers die zelf bepalen wat ze eten

Tags: ,

Kent u de PvdA? Nee? Dat is een linkse betuttelpartij die anderhalve eeuw geleden nog nut had maar nu al lang niet meer omdat er geen arbeiders meer zijn om te verheffen, behalve moslims, maar zelfs die stemmen tegenwoordig DENK dus heeft de PvdA nog maar min drie zetels ofzoiets.

Ondanks het feit dat niemand nog PvdA stemt, want betuttelende linkse multikulpartij die de islam als exotische knuffelreligie voor zielige slachtoffers ziet, heeft de PvdA nog altijd macht. Dit komt door het partijkartel en cliëntelisme waardoor tijdens gemeenteraadsverkiezingen mensen met een uitkering en hoofddoekje en demente bejaarden alsnog PvdA in de gemeenteraad stemmen.

MAG NIET

Die PvdA  zit ook in Den Haag. En daar wil de PvdA de komst van Dunkin’ Donuts tegenhouden. Want donuts zijn ongezond en ongezond eten MAG NIET van de PvdA.

Is. Geen. Grap. Het. Staat. Er. Echt:

 

“Als je kijkt naar de cijfers van de ontwikkeling van het overgewicht, dan is er alle reden om nieuwe fastfoodketens niet zomaar de mogelijkheid te geven om zich te vestigen”.

 

GEWOON EEN VERBOD OP VRIJE VESTIGING VAN VRIJE RETAILERS IN EEN VRIJE MARKT VOORSTELLEN!

Geen grap

Goedemorgen deze morgen PyongYang-Den Haag! Ook al zo’n zin om straks in de rij te staan voor een pondje suiker op de bon en glutenvrije Max Havelaar-koffie uit het vijfjarenplan? Denkt u er wel aan dat het vandaag verplichte halal-vega dag is? De PvdA-voederpolitie zal ook vandaag weer stevig controleren.

Maar echt, het is dus écht geen grap! Echt niet! Lees dan!

 

“Ik ben er dan ook niet zo blij mee. Ongeveer 20 procent van de Hagenaars heeft overgewicht. Een zorgelijke ontwikkeling die sterk negatief wordt beïnvloed door het aanbod van fastfoodketens. Er is veel meer mogelijk om gezond gedrag een handje te helpen en de ongezonde verleidingen te verminderen. Maar dan moeten we wel onze nek uitsteken. Als Den Haag wil, kunnen we de bedreiging van ongezond eten de baas.”

 

(Pauze om even fors en meerdere malen met uw hoofd tegen een tafel of muur te bonken.)

Nogmaals: hier spreekt dus iemand die in de gemeenteraad zit voor een partij waar landelijk helemaal niemand meer op stemt en wel om de reden dat Heel Holland die linkse betutteling van die meesmuilende talentloze middenmaat crypto-communistische graaisocialisten finaaltotaalgeneraal he-le-maal poepzat is.

Verbod op de PvdA

Een verbod op de PvdA, en ‘PvdA-gemeenteraadsleden niet zomaar de mogelijkheid geven zich in de gemeenteraad te vestigen’, dát zou nou eens écht helpen tegen een ‘zorgelijke ontwikkeling die sterk negatief wordt beïnvloed door sociaaldemocratische hoofdrolspelers uit Animal Farm‘.

Want ‘er is veel meer mogelijk om Nederland leuker, beter en vooral individueel vrijer te maken en de betuttelende verleidingen te verminderen maar dan moeten we wel onze nek uitstelen, als Nederland het wil kunnen we de bedreiging van onze vrijheid de baas’.

Door de PvdA voorgoed volkomen weg te vagen.

Onthoud deze woorden elke keer als u een donut eet. En vooral: onthoud deze woorden straks bij de gemeenteraadsverkiezingen. En de landelijke verkiezingen. En de provinciale verkiezingen. Nu en in de toekomst.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.