TPOok!

 
avatar
   
Politiek

TPOdcast (aflevering 26) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Beslist niet genderneutraal, inclusief ginger @WJHilderink, verzet u tegen taalpolitie 020!

DAMES EN HEREN! Assume gender, Scaramucci, Trump, Witte Huis, VS, Willem Jan Hilderink, @wjhilderink, John Kelly, Priebus, koper en sterren, ijzervreters, Noord-Korea, identity politics, gingers, meneer/mevrouw = vreer, genderqueer, gendermeander, genderzwerver, transgender, zo de wind waait waait mijn gender, diversity officer, genderneutrale lobby, cultureel marxisme, hij, zij, gutmenschen, genderneutrale Nederlandse spoorwegen, lobbyclub, bukken, buigen, genderfluïde, Marjolein Februari, Maxim Februari, genderneutraal toilet, SJW’s, beste reizigers, onderdrukking, nieuwspraak, 1984, Orwell, totalitaire regimes, deconstructie van taal, postmodernisme, binair, onderscheid, werkelijkheid, realiteit, categorieën, dwang, opleggen, gedachtenmisdaad, 2+2=5, taalspel, werkelijkheidsspel, afspraak, werkelijkheid voor anderen bepalen, brainwashing, manipulatie, gelijkheid, collectief, controle, sluipende veranderingen, kwetsen, weinig verzet, taalgids, nieuwspraak woordenboek, homoseksueel, jongen of meisje, bij geboorte als jongen/meisje gezien, elementaire werkelijkheid, biologische feiten, piemel, vagina, 2+2=4, macht, gedachtenpolitie, taalpolitie, Canada, Jordan Peterson, Bill-C16, discriminatie, strafbaar, sneeuwbaleffect, D66-gedram, Bert Bakker, stadhuisgen, Limburg, COC, sluizen openzetten, Pia Dijkstra, GroenLinks, verzet, weigeren, vrijheid, doe er niet aan mee, controle, drammende massa, Denzel Washington, fake news, MSM, Hollywood, Republikeinen, Britta Böhler, Volkskrant, terroristenknuffelaar, Duitsland, politiek correct, democratie, Sietske Bergsma, WDR, Merkel, Keulen, AfD, journalistieke onafhankelijk, objectiviteit, systeemcrisis, vakantie, Alpen, zwemmen. DAG DAMES EN HEREN!

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 


 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.