TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Doneer aan Sid Lukkassen, ontvang gratis een studie over de politiek van Frans Timmermans

En natuurlijk nog heel veel meer

U bent vaste TPO-bezoeker dus u kent vaste TPO-auteur Sid Lukkassen: Filosoof. Eenmansdenktank. Veelschrijver. Ondergang des avondlandschroniquer. Beroepsintellectueel.

Lukkassen is bezig met Een Mooi Project en dat Mooie Project kost geld. Zelfs icoon Sid Lukkassen moet wel eens  eten en drinken zeg maar. Dus is hij nu geld aan het verzamelen via het sympathieke Crowdfundplatform Voor De Kunst.

Zijn Mooie Project gaat, uiteraard, over Cultuur & Politiek: een serie doorwrochte artikelen, te publiceren op TPO, die uiteindelijk zullen worden gebundeld in een fijn boek zodat ook het nageslacht over duizend jaar nog eens kan teruglezen hoe dappere strijders dankzij gulle donaties weerstand bleven bieden tegen het oprukkende Policorisme en het voortmarcherende Wegmetonsen.

Het helpt uiteraard énórm als ook u even wat bijdraagt aan dit fijne project. Dan belooft Sid dat hij een extra zorgvuldige studie zal maken van de politiek van Frans Timmermans (PvdA), als kers op de overheerlijke appelmoes die Heel Mooi Crowdfund Project van Sid Lukassen heet.

Geld geven aan Sid Lukkassen: TPO zegt doen!

 

Anderen ging u reeds voor met doneren aan Sid Lukassen en wel hierom:
Helemaal gelezen? Mooi! Dan nu doneren!

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.