TPOok!

 
Opinie

‘Maak eens keuzes, linkse mensen, in plaats van totaal inconsequent te zijn’

De politiek correcte linkse dubbele moraal

Wat is het leven toch makkelijk als je niet consequent hoeft te zijn en feiten kan negeren. Je doet maar een dotje en mensen vinden het prachtig. Niet mogelijk, zegt u? Met politiek correct links (lees: ook VVD) is alles mogelijk. Haar ‘standpunten’ zijn daarom zo concreet dat je in Nederland precies weer waar je aan toe bent.

Over een kam

Bijvoorbeeld, links is erop tegen om mensen over een kam te scheren. Daarom is de PVV heel fout, want het scheert moslims, vluchtelingen, Turken en Marokkanen over een kam. En dat mag niet. Daarom zijn ALLE mensen die op PVV stemmen hele slechte racistische mensen.

Eenheid

In plaats van over een kam scheren is links voor eenheid. En om die eenheid te bereiken moet de PVV worden uitgesloten, want de PVV polariseert alleen maar en dat werkt niet in de religie van eenheid. Daarom moeten de grenzen wagenwijd open blijven staan. Op die manier kan heel de wereld Nederland binnenstromen zodat we gezellig met z’n allen een eenheid kunnen vormen. Opkomen voor de eigen Nederlandse identiteit kan dus niet en is super racistisch, want wij zijn per definitie onderdrukkers. De ‘nieuwe Nederlanders’ hebben recht op hun identiteit en daarvoor moeten wij wijken. Zij mogen hun cultuur behouden, wij moeten onze cultuur daarvoor stukje bij beetje opgeven.

Maar ho! Je mag niet denken in zij-wij. Dat is heel slecht en werkt polariserend. Wij zijn namelijk allemaal een grote ‘wij’. Daarom is nationalisme zo slecht, want dat versterkt het wij-zij gevoel en dat zijn nazipraktijken. Dat zou dan ook betekenen dat we elke vorm van competitie moeten opgeven. Olympische spelen? Racistisch, want dat is zij-wij. Voetbal? Racistisch, want zij-wij. Concurrerende bedrijven? Slecht, want zij-wij.

Vrijheid

Wij hebben volgens links allemaal recht op vrijheden. Bijvoorbeeld vrijheid van religie en ideologie. Maar de ‘wij’ die joden dood wil in de naam van Hitler is toch net even minder vrij dan de ‘wij’ die joden dood wil in de naam van Allah. Hetzelfde geldt voor wereldoverheersing. ‘Wij’ die wereldoverheersing prediken in de naam van Allah en Mohammed zijn heel goed. ‘Wij’ die wereldoverheersing prediken in de naam van Hitler zijn heel slecht. En trouwens, (neo)nazi’s horen helemaal niet bij ‘wij’.

Links doet er alles aan om elke associatie met het nazisme uit de weg te gaan, ook al was Hitlers nationaal-SOCIALISME links. Door gewoon hard te roepen dat dat extreem-rechts is, wordt het vanzelf een waarheid. Dan is er in ieder geval een grote kloof gecreëerd tussen hen en ‘wij’. Hetzelfde geldt voor Rusland. Dat hoort ook absoluut niet bij ‘wij’ en wordt steevast afgeschreven als het meest slechte hackende gevaarlijke land ter wereld. Gelukkig hoort heel het mensenrechten-lievende Midden-Oosten wel bij ‘wij’, want met eenheid bereik je immers het meest.

Kritiek en tolerantie

Links is ook erg voor de vrijheid van meningsuiting. Alles moet gezegd kunnen worden, MAAR je mag niemand kwetsen, want iedereen heeft het recht om niet gekwetst te worden. Heel de wereld zou een grote safe-space moeten zijn. Dat houdt in de praktijk in dat er vrijheid is voor de een om de ander voor racist en fascist uit te maken als er wordt beledigd door middel van kritiek. Als je beledigt, vooral als het om bepaalde groepen mensen gaat, tja, dan wordt je voor de rechter gesleept. Beledigen mag namelijk niet.

De een heeft de vrijheid om dood en verderf te prediken aan ieder die niet gelooft in een bepaalde hogere macht, de ander wordt aangeklaagd voor ‘hate-speech‘ wanneer hij/zij dit bekritiseert. Je moet namelijk altijd tolerant zijn voor andermans gedachtengoed en dit mag je nooit bekritiseren, anders volgen daar sancties op. Dus je moet tolerant zijn voor intolerantie, maar je moet intolerant zijn voor intolerantie jegens intolerantie. Ontzettend logisch toch?!

Vrijheid van kleding

De vrijheid van kleding is bij links ook een erg consequente vrijheid. Wil je in een burka rondlopen? Dat is je recht. Wil je met een hoofddoek rondlopen? Helemaal goed en erg feministisch. Daar moeten juist meer van komen, volgens links. Maar wil je in een wit gewaad met een witte puntmuts rondlopen? Oh nee! Dat mag natuurlijk niet. Of een rode band met een zwarte swastika rond je arm dragen? Nee nee! Dat mag ook niet. Wat dacht je van helemaal zonder kleding de straat op? Ben je mal! Je moet je wel normaal kleden zodat je mensen niet voor het hoofd kan stoten.

Populisme versus democratie

Aangezien wij allemaal een grote ‘wij’ zijn is links ook erg voor democratie. De macht bij het volk. De grootste groep bepaalt. Daarom is het ook erg democratisch dat de PVV niet mee mag regeren, want de PVV is niet de grootste partij geworden. De PVV is gewoon verschrikkelijk populistisch volgens links. En populisten zijn heel slecht, want zij luisteren naar het volk. Je moet het gore lef maar hebben! Daarom is het heel slecht dat Donald Trump de verkiezingen in Amerika heeft gewonnen. De grootste groep koos hem als president, maar dat telt niet want hij is een populist en hij doet en zegt wat de grootste groep van het volk wil.

Tja, dat is valsspelen, want dan gaan mensen op je stemmen. Dan is het wel heel makkelijk om president te worden. Daarom vindt links dat Trump moet worden afgezet, want dat is pas echt democratisch. Daarom demonstreert links ook regelmatig in Europa tegen Trump. Dat is een democratische actie tegen de ergste leider ter wereld. Niemand demonstreert tegen Erdogan of andere islamitische of Koreaanse leiders, want die zijn namelijk erg democratisch. Democratie is namelijk waar we allemaal voorstander van zijn. Daarom hebben bijna alle partijen in de Tweede Kamer laatst tegen een bindend referendum gestemd. En neem bijvoorbeeld het Europees Parlement. Een ondemocratisch aangestelde groep zakkenvullers die de dienst uitmaakt. Super democratisch toch? In ieder geval beter dan die gore populisten.

Angst zaaien

Wat ook erg populistisch is, is het zaaien van haat en angst. Hitler deed dit namelijk ook, dus daarom mag niemand een groep mensen of een gedachtengoed als ‘gevaarlijk’ wegzetten, want dat zijn nazipraktijken en onwetende mensen reageren daar heftig op. Alles wat de nazi’s deden is puur slecht en we moeten ervoor waken dat dat nooit meer gebeurt. Daarom moeten minderheden beschermd worden, puur omdat het minderheden zijn, ongeacht hun gedachtengoed. Bekritiseer je deze minderheden toch, dan ben je je leven niet meer zeker. We moeten positief zijn en niet in angst leven, want angst aanwakkeren is erg populistisch, dus Hitler, dus slecht.

Straks worden mensen zo bang dat ze bepaalde groepen mensen willen gaan deporteren en dat kan natuurlijk niet, want Hitler. Wel zijn er linkse organisaties die actief mensen deporteren vanuit Afrika en het Midden-Oosten naar Europa. De linkse partijen staan dit dan ook toe te juichen. Maar dit is geen deportatie vanuit een angstmotief, dus dan mag het. Waar we echter wel bang voor moeten zijn is het klimaat, want straks vergaat de wereld en dat willen we niet, dus betalen. Het zaaien van deze angst is niet populistisch, want dit willen we toch allemaal?! En dit is puur gebaseerd op feiten, dus doordrukken die hap.

Discriminatie

Gelukkig is links erg consequent en daarom ook tegen discriminatie. Gelijke behandeling voor gelijke gevallen. Daarom volgen er geen sancties op het Haagse gemeenteraadslid dat kinderen van Israëlische scholen aanduidde als terroristen in opleiding, maar wordt Wilders wel vervolgd wanneer hij aan een groep mensen vraagt of ze meer of minder Marokkanen in Nederland willen. De uitspraak van het Haagse gemeenteraadslid valt namelijk onder vrijheid van meningsuiting en dat van Wilders onder ‘racisme’. (Ja, tegenwoordig zijn de Marokkanen een ras.) En racisme is natuurlijk heel slecht! Daarom moet Zwarte Piet ook weg, want kinderen zouden toch zomaar kunnen gaan denken dan zwarte mensen echt cadeautjes weggeven. Dat zou echt onmenselijk zijn. Het toppunt van racisme!

Links is verdwaald

Even al het cynisme daargelaten. Het politiek correcte linkse gedachtengoed is compleet doorgeslagen en is meer inconsequent dan ooit tevoren. De kern van de linkse ideologie is compleet weggevaagd en wat ervan over is zijn standpunten die elkaar constant tegenspreken. Links is compleet verdwaald in haar eigen ideologie. Misschien wordt het tijd dat links gaat inzien dat er keuzes gemaakt moeten worden in het leven. En die keuzes zijn niet voor iedereen even leuk, maar wel noodzakelijk voor de lange termijndoelen. En misschien wordt het ook tijd dat links kritisch wordt en afgaat op feiten. Niet gevoelens, maar feiten. Deze feiten zullen het grootste deel (zo niet alles) van de linkse ‘standpunten’ tegenspreken, maar waar liggen de prioriteiten? Bij je zin doordrukken of je standpunten aanpassen aan feiten? Maak nou eens keuzes, linkse mensen. Met jullie dubbele moraal komen we namelijk nergens.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.