TPOok!

 
avatar
   
Politiek

TPOdcast (aflevering 20) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Hitte-editie, aanslagen, formatie, 'islamofobie', luisteraarsvraag, bier, hitteplan

In deze aflevering: Warm, heet, hitteplan, NS-storing, niet de schuld van de islam, aanslag Londen, terreur, aanslag Parijs, schuld van islam, financiële problemen PvdA, LOL, PvdA, nivelleren is een feestje, belastingafdracht, solidariteit, schouders eronder, ontwaakt en niet vergeten, motorblok, formatie, PvdA-burgemeesters, Volkskrant, Jan Tromp, angst voor terreur, Eindhovens Dagblad, PvdA-voorzitter, puinhopen, Spekman, boekhoudsysteem, ICT, onbezoldigd, landgoed Jeroen Dijsselbloem, Marcel van Dam, Exota, Tjeenk Willink, Asscher, GroenLinks in regering, ramp afgewend, door oog van deknaald, premier Baudet, nieuwe verkiezingen, gewenning aan terreur, lage bloedsuikerspiegel, diabetes, anti-islam, islamofobie, busje huren, radicalisering, ‘islamofobie’, framing, vrede en tolerantie, lone wolfs, verwarde mannen, The Guardian, Canada, ‘islamofobie’ verbieden, censuur, religiekritiek, christenkritiek, jaren 60 en 70, babyboomers, VARA-leden, Geenstijl, Youp van ’t Hek, Jack Spijkerman, scheldcolumns, NRC-lezers, leermeesters, afzeiken, beledigen, vrijheid van meningsuiting, Ineke van der Valk, luchtige onderwerpen, luisteraarsonderzoek, Editie NL, DWDD, sunny side up, NOS Journaal, falen, rectificeren, keukentrapjes, Cardiff, zomereditie, luisteraarsvraag, HBO, scholieren, spoorknorren, biermerk, Hertog Jan, Heineken, Grolsch, WARM HEET HITTEPLAN.

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.