Politiek Buitenland

NOS: ‘Overlast vooral veroorzaakt door jonge mannen met hun wortels in islamitische landen’

16-06-2017 08:56

Hier op TPO maakten we in oktober 2015 al kennis met de Duitse politieagente Tania Kambouri, mede dankzij Wierd Duk (held) die haar uit de Duitse media plukte, en in juli vorig jaar verscheen zij in Nederlandse vertaling. Heden, jaren later, heeft ook onze gesubsidieerde nieuwsstaatszender NOS haar ontdekt. Wat dus betekent dat alle Journaal-kijkende burgers (vanaf 60 jaar en ouder) die normaal liever niet op dat ‘rechtse’ internet komen omdat ze ‘de boel bij elkaar willen houden’ en liever verbinding zoeken via de waardetoevoegende NPO-Staatstelevisiekanalen nu zinnen voor hun kiezen krijgens: “Kambouri zegt dat de overlast vooral wordt veroorzaakt door jonge mannen, met hun wortels in islamitische landen.”

De gewelddadige criminalisering, tribalisering en Beiroetisering van Duitse steden dankzij de import van een buitenlandse gewelddadige criminele cultuur, niet zelden uit islamitische landen, staat nu op de Duitse verkiezingscampagne-agenda’s waardoor ook de Staatsomroepen er wel aandacht aan moéten besteden. Inclusief het benoemen van no-go area’s en citaten van cynische Duitsers die niet eens meer gaan stemmen omdat ze toch niet meer geloven in verandering, of in hun rechtstaat.

Door Staatsomroep gecertificeerd

‘De criminalisering van Duitsland als symptoom van de mislukte multiculturele samenleving’ kan voortaan in het rijtje ‘door de staatsomroep gecertificeerd’, samen met ‘de criminalisering van Zweden als symptoom van de multiculturele samenleving‘ en ‘terreuraanslagen als symptoom van de islam‘. Dus mocht u dergelijke zaken voortaan tegenkomen op het internet, dat gevaarlijke rechtse opinieriool van populisme vol nepnieuws en complottheorieën over een multicultureel Europa dat er niet zo best aan toe is wat natuurlijk alleen maar is bedoeld als koren op de molen van Wilders, bedenk dan: het klopt volgens de NOS, nu mogen zelfs D66 en PvdA het niet meer ontkennen.

Zielig wel voor Joshua Livestro en de Volkskrant-bijlage op zaterdag. Op deze manier kun je nooit eens lekker rancuneus andersdenkenden beschuldigen van rechtse complottheorieën en Breivikiaans fascisme.
 TPO-conclusie: Wierd Duk had gelijk. Gewoon weer.

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens