TPOok!

 
Opinie

Business Insider wil zo graag Trump beschadigen, dat het morele kindsoldaten inzet

Volkomen off topic ook, voor een financieel/zakelijk blog

Sowieso al een blaartrekkend vervelende plaag op internet: viral videootjes waarin gedresseerde kinderen hun ouders/dompteurs napraten met vroegwijze quotes over grote actuele en meestal ook morele issues waar ze geen enkel verstand van hebben.

Maar het wordt wel erg potsierlijk als zelfs financiële blogs opeens helemaal wijvenblad gaan met een regiment goed afgerichte media-kindsoldaten in de onderstaande video-loopgraaf. Het is toch niet zo moeilijk om veel, heel veel legitieme punten van kritiek te vormen (en te onderbouwen) over de persoon Donald Trump en zijn beleid als president. Dat je dan letterlijk niet verder komt dan zevenjarigen die pruilen dat mijnheer Trump ‘gewoon stom’ is, sja. Dan wil je als oppositie ook gewoon graag weggezet worden als drammende kleuters.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.