TPOok!

 
Video

VIDEO – Lid Knesset maakt selfie met Donald Trump – Benjamin Netanyahu boos

Parlementariër mocht bovendien niet vooraan staan

Een Israëlische parlementariër kon maandag bij de aankomst van Donald Trump in Tel Aviv de verleiding niet weerstaan: hij nam snel een selfie met de Amerikaanse president. Dat ging tegen het zere been van premier Benjamin Netanyahu, zo blijkt uit videobeelden van het voorval. De Amerikaanse president liep na zijn aankomst door een haag van hoogwaardigheidsbekleders. De meeste prominenten beperkten zich tot een handdruk, maar Knessetlid Oren Hazan had iets anders in gedachte. Te zien is hoe hij zijn telefoon pakt en een foto neemt met Trump.

Premier Netanyahu probeert nog de arm van de Likud-parlementariër omlaag te trekken, maar is te laat. Op internet circuleert inmiddels de foto van de breed grijnzende Hazan, die plaats heeft genomen naast Trump.

De aanwezigheid van Hazan was volgens The Times of Israël een verrassing. Hij werd niet geacht in de voorste rij met hoogwaardigheidsbekleders te staan.

Lees ook

Netanyahu verplicht muitende ministers naar ontvangst Trump te komen

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.