Opinie

POLL: is uw vrijheid bij de staat in veilige handen?

17-05-2017 14:03

 

Lees ook: Terugkijken: Ebru Umar, Jan Roos, Annabel Nanninga over de GeenStijl-boycot

Bekijk onderstaand filmpje.

Hierin ziet u een Hoofdofficier van Justitie uit Den Haag die oproept om Geenstijl.nl ‘niet te accepteren’ in een ‘gezonde en gezellige samenleving’. Vervolgens wenst hij, (nogmaals: dit is dus een hoofd-OvJ, iemand met veel macht, invloed en aanzien binnen onze ‘gezellige’ (LOL) en ‘fatsoenlijke’ maatschappij) dat Geenstijl.nl strafbaar is.

Maar, omdat hij natuurlijk ook wel weet dat rechters nogal voorzichtig omgaan met de vrijheid van meningsuiting (zij wél!) roept hij, impliciet, vervolgens de Nederlandse burgers op om Geenstijl.nl dan maar monddood te maken. Want ja, als de rechter niet naar de dictatoriale pijpen van deze moralistische OM-machtsmisbruikers willen dansen dan moeten de woedende burgerhordes maar worden gemobiliseerd.

Wat met Fortuyn kon, kan natuurlijk ook met Geenstijl.nl. Alles voor het fatsoen immers.

Dus moet Geenstijl ‘verdampen’, waar ‘wij met z’n allen in onze samenleving voor moeten zorgen’ zodat ‘dit soort websites geen recht van leven hebben’.

Kortom: het OM bepaalt wat ‘fatsoen’ is, en alles wat niet aan de OM-normen van ‘fatsoen’ voldoet heeft ‘geen recht van leven’. Alles wat wél leeft maar daar geen recht op heeft moet dood, het heeft immers geen recht op leven, er is geen andere conclusie mogelijk. Het ontnemen van iemands recht op leven noemen we ook wel eens: ‘moord’.

Een overheidsorgaan dat oproept om alles wat niet aan een door dat orgaan vooraf bepaalde norm voeldoet te vermoorden, een betere definitie van ‘dictatuur’ is eigenlijk niet voorhanden.

Beantwoordt vervolgens onderstaande poll, met de vraag: vind u dat uw vrijheid bij de staat in veilige handen is?

 

(Wij van TPO staan niet in voor uw veiligheid en kunnen niet garanderen dat u, omdat u misschien wel de verkeerde onfatsoenlijke/ongezellige mening heeft, binnenkort niet door tien man arrestatieteam uit uw bed wordt getrokken. Onze excuses voor het ongemak.)

 

[polldaddy poll=9749139]