Doneer aan TPO
 

Chris was erbij vanuit Rotterdam: de herdenking van 15 jaar moord op Pim Fortuyn

Winnaar van de pim Fortuyn Prijs: Ebru Umar

Door: Chris Aalberts, 15:59, 06 mei 2017

Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord door Volkert van der Graaf. De partij van Fortuyn, Leefbaar Rotterdam, organiseert daarom een herdenking. Deze vindt plaats bij het standbeeld van Fortuyn aan de Korte Hoogstraat in Rotterdam. Sprekers zijn journalist Wierd Duk, PVV-Kamerlid Martin Bosma, Elsevier-columnist Afshin Ellian en Leefbaar-wethouder en partijleider Joost Eerdmans. Muziek: Lee Towers. Om 18.06 uur zijn er twee minuten stilte.

Deze middag wordt niet alleen een statement gemaakt richting Den Haag, waar men zich volgens de organisatoren te weinig heeft aangetrokken van de analyses van Fortuyn, maar ook zal oud-minister Rita Verdonk de Pim Fortuyn-prijs uitreiken. De winnaar is diegene die het gedachtegoed van Fortuyn momenteel het beste verwoordt. Kanshebbers zijn GeenStijl, columnist Ebru Umar en auteur over de sharia Machteld Zee. Chris Aalberts is erbij. Volg zijn tweets hieronder of via @ChrisIsErbij.

Update – Terechte winnaar: Ebru Umar.


Tweets: @ChrisIsErbij


 

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties