TPOok!

 
Opinie

Hoe kun je jezelf feminist noemen als je van elke vrouw feitelijk een man wil maken?

'Dat weinig vrouwen excelleren is toe te schrijven aan het nepfeminisme'

Lieve Charlotte en Eva,

Wat een geruststelling dat ik niet de enige jonge vrouw ben die achter onze ‘vrouwonvriendelijke’ Thierry Baudet staat. In deze linkse politiek-correcte wereld (is dat zowaar een pleonasme?) zou je dat toch bijna gaan denken.

Ik las jullie brieven aandachtig en ik moet zeggen dat ik het met jullie beide eens ben. Daarnaast heb ik nog een belangrijk aspect aan dit verhaal toe te voegen.

Nep-feminisme

De oorzaak dat veel mensen vallen over het feit dat zo weinig vrouwen excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben is toe te schrijven aan het hedendaagse nep-feminisme. Deze groep professionele klagers leven in de illusie dat vrouwen gelijk (moeten) zijn aan mannen. Waarom? Kijken zij zelf zo erg tegen mannen op? Stellen ze hiermee dat mannen beter zijn dan vrouwen? Hoe kun je jezelf een feminist noemen als je van elke vrouw feitelijk een man wil maken?

‘Wezenlijk zijn we niet gelijk, zijn we nooit geweest, zullen we nooit zijn’

Dat Thierry Baudet dit feit dan nog even benadrukt is voor velen weer een reden om hun favoriete hobby uit te oefenen, namelijk, rechtse mensen bashen. Eva stelt dat de manier waarop Thierry dit feit aandraagt niet sympathiek overkomt naar zijn vrouwelijke achterban. Ondanks dat ik een grafhekel heb aan discussiëren over de toon van het debat, net als onze held Hiddema, moet ik Eva toch gelijk geven.

Niet gelijk, nooit gelijk

Daarom stel ik voor dat iedereen nu ophoudt met het vergelijken van mannen en vrouwen. Gelijke rechten, natuurlijk. Maar wezenlijk zijn we niet gelijk. Zijn we nooit geweest. Zullen we nooit zijn. Ik zeg: benadruk de verschillen en benoem waar vrouwen goed in zijn.

‘Feministen’ moeten kappen met het moederschap afdoen als een onbelangrijke seksistische taak’

Waar excelleren vrouwen in wat nog veel belangrijker is dan geld of de economie? Juist: leven creëeren en de kleine spruit vervolgens klaarstomen voor de harde maatschappij. Dit leven is de toekomst en zal de cultuur meedragen en voortzetten. En nog nooit is dit zo ontzettend belangrijk geweest als nu. De autochtone Europese bevolking krimpt omdat ‘feministen’ vinden dat vrouwen, net als mannen, full-time moeten werken. (Dit zal niet de enige reden zijn, maar het speelt wel een grote rol.) Dit gaat niet samen met kinderen opvoeden.

Volk en cultuur

Daarnaast is opvoeding ontzettend belangrijk. Ik studeer psychologie en heb genoeg gelezen over het nature-nurture debat om te kunnen stellen dat de opvoeding een mens kan maken of breken. En ja, een vader kan zijn kinderen ook opvoeden, maar ja, vrouwen excelleren hier vaker in dan mannen.

We leven (nog) in een vrije samenleving waarin vrouwen 100% vrij zijn om te kiezen of zij voor enkel een carrière gaan, voor kinderen, of beide. ‘Feministen’ moeten kappen met het moederschap afdoen als een onbelangrijke seksistische taak, want dat is niet zo. Als je het niet met me eens bent, leg dit dan maar uit aan je eigen moeder.

Kortom: Ja, vrouwen excelleren minder in veel beroepen. Maar benadruk alsjeblieft waar wij vrouwen wel in excelleren. Uiteindelijk is dat het enige wat ons volk en onze cultuur in stand houdt. Alles waar FvD voor staat.

Veel liefs.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.